Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megzavarodott az agyam és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megzavarodott az agyam és megcsaltam a feleségem. Szex nem volt mondjuk. Már azt sem tudom, miért tettem, mondom megzavarodott az agyam. Hogyan tovább? Lenn mesélek.

Figyelt kérdés

10 éves házasságban vagyok, egy 5 éves fiunk van. De már vagy 15 éve vagyunk együtt. Semmi bajom nincs a házasságunkkal, szeretem a feleségem.

Jött egy kolléganő a munkahelyemre, és akkor becsavarodtam. Hirtelen csak őt láttam, nagyon vágytam rá. Fú, tényleg csak ő járt folyton a fejemben. Elkezdtem neki csapni a szelet, vevő volt rá, hamar eszkalálódott a viszony. Beszélgetésből randi lett, randiból csók. Szex nem volt.

Aztán kijózanodtam, és azóta nem is értem magam. Mármint mi történt, miért akartam őt annyira? Most már ha beszélgetünk a munkahelyen, nem vonzódom hozzá. Csók, randi, ezeket nem tudom vele elképzelni, hisz házas vagyok, családos ember. Az a vonzerő, amivel a kolléganő bírt, elpárolgott, eltűnt teljesen, nyomtalanul. Már semmit sem érzek, nem vált ki belőlem semmit.

Legutóbb is volt hogy végig simította a karom a munkahelyen, és az már zavart is. Mondtam neki többet ilyet ne, szeretnék kollegális viszonyban lenni vele. Gondolom nem érti, mi történt, de most mondjam neki, hogy 2 hétig majd megvesztem érted, most meg ugyanolyan vagy mint bárki más? Én se értem, akkor ő hogy értené.

Félek, bármikor kiderülhet, bármelyik kolléga lebuktathat. Persze a randikról, csókokról csak az tud, akinek elmondta a kolléganő, de a flörtölésnek mindenki szemtanúja volt, pedig mindenki tud a házasságomról.

Nem tudom, mit tegyek.

Mondjam el? Nagyon rossz lenne neki. Válást el sem tudok képzelni.

Amúgy ha valaki arra adna tippet, hogy hogyan tudnám kivédeni, hogy a jövőben ilyen történjen, hogy hirtelen feltámad bennem valaki iránt, ami nagyon hamar kilobban, elfogadom a tippet.

Szeretem a feleségem, hozzá vonzódom továbbra is. Minden olyan, mint a becsavarodásom előtt volt. Nem tudom, mi történt velem.

okt. 25. 01:06
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
79%
Azert a kolleganorol is meg van a velemenyem... Hazas, gyerekes ferfival randizik. Meg rolad is. Keszulj fel, lehet hetvegi apuka leszel.
okt. 25. 08:25
 12/51 anonim ***** válasza:
74%

11

Gondolom a kolléganőt sem avatta be a részletekbe. Rengeteg férfi jön azzal, hogy nincs is semmi otthon, meg válni fog, senki iránt nem éreztem így mint irántad, blablaaa. Simán el tudod hinni.

okt. 25. 09:01
 13/51 anonim ***** válasza:
75%

Mindkét nővel szemben irtó gáz volt a viselkedésed.

De persze ebben az esetben is csak magadra gondolsz, hogy neked ne legyen rossz... Hamarabb kellett volna gondolkodnod.

okt. 25. 09:03
 14/51 anonim ***** válasza:
40%
A kolléganőnek mondd, hogy butaságot csináltál és kérj elnézést, a feleségednek meg egy szót se, felesleges ennyi miatt borítani a bilit.
okt. 25. 09:03
 15/51 anonim ***** válasza:
29%

Hát kérdező, nem a legjobb fórumra írtál…. :(

Tehát nézzük: nehéz a helyzet, mert emberek vagyunk, nem robotok. Időnként hibázunk, elcsábulunk, vágyakozunk. Ez élet ilyen színes. Nem fekete-fehér! Egy hosszú házasságban maradni, ahol sok a feladat is, nem csak a szenvedély, időnként kihívás és bizony vannak benne hullámok is. Az ember pedig eredetileg nem monogám, így előfordul, hogy időnként más is kelt benned vágyat, vonzódást!

Vannak alapjaiban szenvedélyesebb emberek és vannak kevésbé. Ez alkati tényező is.

Igen, most elcsábultál. Megesik, előfordul, de szerencsére időben ez megállt. Mit tesz ebben a helyzetben egy úriember? Először is megnyugtatja a kolléganőt, hogy ez nem az ő hibája, de mégis úgy döntött, hogy nem kezd viszonyt, mert sem a lelkiismerete, sem a körülmények ( munkahely) ezt nem engedik. Majd őszintén bocsánatot kér a hölgytől!! Hogy kellemetlen érzéseket okozott neki ezzel! Hagyja, hogy a hölgy is el tudja mondani ez érzéseit. A nőknek ez fontos. Szépen meghallgatja, kibírja, megpróbálja csillapítani a fájdalmat.

A feleségnek nem szólnék erről! Nem történt semmi szerencsére egy botláson, egy hirtelen jött szenvedélyen kívül. Nem terhelném ezzel az asszonyt. Hanem továbbra is jó párja lennék.

okt. 25. 09:49
 16/51 anonim ***** válasza:
79%

15 De sunyi már. Először is nem kellene hazudni a kolléganőnek, mert nem azok miatt állt le amit írsz, hanem mert már nem vonzódik hozzá.

Tehát közölni kellene vele hogy hirtelen ismeretlen agybaj lépett fel, össze vissza éreztem, és már nem.

A feleségnek is ugyanezt kellene elárulni, nem össze vissza hazudozni.

okt. 25. 09:56
 17/51 anonim ***** válasza:
91%

Istenem, hagyjatok mar ezt az “ember eredetileg nem monogam”, de, pont hogy az, azert alakult ki, mert az ember a legelesettebb es legtovabb gondozasra szorulo allat, egy gyerek nagyon sokaig eletkeptelen, nem olyan, mint egy antilop, hogy megszuletik, aztan mar jar meg menekul.

Ha meg ugy erzi az EGYEN, hogy nem monogam, akkor nem kell hazasodni.

Botlasnak az a botlas, ha szar napod van es bunkon beszelsz a paroddal. Na ez egy bocsanatos bun. Az, hogy nem tud csomot kotni a farkara, meg az “agya megzavarodott”…itt is, nem azt mondja, hogy o zavarodott meg, hanem hogy az “agya”, mintha az valami tole total fuggetlen dolog lenne, mindegy, csak minel inkabb turhassa le magarol a felelosseget…

okt. 25. 10:35
 18/51 anonim ***** válasza:
81%

Korrektül kell a dologhoz állni. Vagyis el kell mondanod a csókot a feleségednek és majd ő eldönti hogyan tovább. Ha nem mondod el és nem is derül ki te a bizonytalanságoddal, hogy vajon mikor borul a bili úgyis tönkre fogod tenni a kapcsolatot. Ha napfényre kerül valószínűleg ha nem is dob ki nem fog benned megbízni nemcsak azért mert hűtlen voltál hanem mert nem tőled tudta meg és boldogtalanok lesztek. Tehát ha volt bátorságod megcsalni akkor legyenek tökeid színt is vallani.

Egyébként azért őrültél meg mert kevés neked valami a feleséged részéről. Lehet az szex, dicséret, a nagy láng.

Helyre lehet hozni ha vevő rá. Tessék elmondani akár még ma!

okt. 25. 10:36
 19/51 anonim ***** válasza:
83%

Amondó vagyok én is, hogy amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra és ami késik az nem múlik. Vagyis mondd el neki minél előbb mert bármikor borulni fog a kakis bili. Lehet jól leiszod magad és be vallod neki, vagy havernak, ismerősnek aki kikotyogja. Egyébként hiába marad veled a nejed nektek már annyi. Egyáltalán nem vagy hűséges típus ha rögtön mert felállt nyomultál a kolleginára és smároltál vele. Fog jönni más nő és megint meg fogod csalni. De az is lehet ha koslat utánad a kollegina meg fogod rakni elvégre mint írtam a nyakadon lévő fejed nem akarod használni. Ráadásul még gyáva féreg is vagy. 5 éves gyereked van és meg rá se voltál tekintettel, eszedbe se jutott. Szégyen, de hát ez van ugyebár. Nagyon tudsz amúgy hazudni is. Még hogy szereted a nejed... hogyne amikor azonnal elfelejtetted, hogy létezik. A gyermeked se szereted egyértelműen csak azt a r*hadt himbilimbid. 🤢🤮

Remélem el fog tőled válni hiszen borulni fog az emlegetett kakis bili előbb vagy utóbb és aztán vissza fogod sírni a jó családi életet amit nem tudsz megbecsülni, de már nyilvánvalóan késő lesz mert a nejed más pasi oldalán talál rá a boldogságra! 🙏✌️

okt. 25. 11:13
 20/51 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon bírom, amikor olyas valaki ad tanácsokat felelősség nélkül, aki ismeretlen, akinek nincs veszteni valója csak a fotelból okoskodik. Esteleg valami egyház megmondó embere…!

Kérdező, ezekkel a tanácsokkal semmire nem mész…. Más f..val verni a csalánt nagyon egyszerű.

okt. 25. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!