Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők véleménye érdekelne, hogy szerintük létezhet-e barátság férfi és nő között?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátnőm új munkát kapott, és egy régi férfi barátja, akivel állítólag már évek óta nagyon jó barátok, meghívta étterembe vacsorára a páromat. Ő el is fogadta a meghívást, és kettesben fognak menni valahova. Természetesen nem örülök ennek, de ha menni akar, menjen. Ennek ellenére furcsának találom a helyzetet.aug. 7. 10:26
31/41 anonim válasza:
Amint a #21-es kommentemben leírtam, tudok arról, hogy a nők véleménye szerint van fiú-lány barátság.
Én azonban ezzel nem értek egyet.
A véleményed viszont tiszteletben tartom.
32/41 anonim válasza:
Szerintem viszonylag felületes, haveri kapcsolat, vagy úgy, mint itt többeknél is, hogy nagyobb társaságon belül barát, úgy simán van. Meg most nyilván, az embernek lehet jó kapcsolata a kollégáival, diáktársaival, a közös hobbit művelőkkel nemtől függetlenül is, de SZERINTEM olyan igazán mély, intim barátság nehéz két, egymás számára amúgy nem taszító megjelenésű heteroszexuális férfi és nő között. Az egyik idővel elkezd többet akarni. Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom eddig, le is szoktam arról, hogy közeli férfibarátokat tartsak, pedig mindig nagy mellénnyel hirdettem, hogy igenis lehet férfi-nő között valós, mély barátság, aztán amikor a gyerekkori barátom kb ilyen 15 éves barátság, ami számomra már inkább ilyen testvéri szorosságú kapcsolat volt, akkor vallotta be, hogy AMÚGY ő már évek óta többet érez, hát kész, én akkor tértem ki a hitemből igazán. Nagyon, nagyon, nagyon csalódtam és rettentő szomorú vagyok, azóta is, pedig már több, mint 10 éve volt ez, hogy az életem jelentős részében részt vevő és igaz barátom így arculcsapott, hogy bazzeg, mint barát, nem vagyok neki elég. Nah, hagyjuk is. Azóta nem hiszek ebben, bocs. Nyilván olyan férfi haverok, akikkel elmegyek szórakozni, színházba, meginni egy sört vagy akármi, olyanok vannak az életemben, bár tény, velük viszonylag ritkán megyek kettesben bárhová is (volt már rá példa, de ritka), de én már nem tudok hinni abban, hogy tényleg barátként tudjunk egymás életében jelen lenni, mármint a szó valóban mély, intim jelentésében. Beszélgetni a mindennapokról meg kb tisztában lenni egymás érzéseivel, terveivel oké, de a mély gondolatokról, érzelmekről már nem szabad dumálni, mert az elviszi egy olyan irányba, ahonnan már nincs visszatérés. És ez szerintem nem függ attól, hogy mennyire intelligens a pasi vagy sem, ez szimplán érzelmi dolog, a fordítottja is simán előfordulhat, hogy a nő szeret bele a fickóba, nem azért, mert ösztönlény, hanem mert egy barátság igenis mély és intim kapcsolat, amiből a testiség csak addig marad ki, amíg a két fél nem vonzódik egymáshoz fizikailag, illetve amíg van valamilyen hátráltató tényező, mint pl a lehetőség hiánya vagy hogy nem függetlenek meg ilyesmi. Szerintem. Az én tapasztalataim alapján. Minden alól lehet kivétel, de azt hiszem, nem véletlen, hogy filmek és novellák ezrei szólnak erről a témáról, na.
33/41 anonim válasza:
Egyszer belefér a kettesben töltött vacsora, de ha téged soha nem hívnak meg, hogy te is ismerd meg akkor én arra gondolnék, hogy vagy az egyik, vagy mindkettő többet érez mint barátság...
34/41 anonim válasza:
32,33 teljesen így vagyok én is.
Igazából nekem hiányzik, hogy legyen ellenkező nemű barátom, de családos emberként ez full esélytelen.
Maradnak a felszínesek :(
35/41 anonim válasza:
Igen, van barátság férfi és nő között. De éttermi vacsora nekem sem férne bele. Gyorsétteremben bedobni pár falatot miközben megbeszéljük kivel mi történt, az rendben van.
36/41 anonim válasza:
Nekem van egy férfi barátom, 7 éve. Voltam már vele kettesben is, és mindig beszélgetünk. Annyira sok mondanivalónk van egymásnak, mivel egy évben 2x találkozunk maximum. Nekem nem jön be, én sem neki, de sok a közös téma. Mindig tudunk tanulni egymás hibájából. Úgyhogy úgy vélem lehetséges.
37/41 anonim válasza:
Létezhet, de azt nem lehet előre megmondani, hogy adott két ember között fog-e működni tényleg mint barátság hosszútávon is.
38/41 anonim válasza:
Persze, ameddig nincs szexuális vonzalom bármelyik féltől..
39/41 anonim válasza:
Ez az, 38 és 37. Részemről minimális vonzalom kell, hogy legyen, különben nem is szeretném megismerni. A fenébe, lehet, hogy magamtól félek.
40/41 anonim válasza:
Haver, ez k.rvára nem oké, amit a párod akar csinálni és ne hagyd, hogy itt a sok nő rábeszéljen, hogy az. Ez rendkívüli tiszteletlenség veled szemben. Nem hiszem, hogy egy ilyen után nagybetűs férfiként tekintene rád. Fordítsuk már meg a helyzetet: ő mit szólna, ha egy csinos női ismerősöddel elmennétek kettesben egy vacsorára? Ha értelmes nő, önbecsüléssel, akkor rohadtul nem viselné el. Szinte biztos lehetsz benne, hogy a srác akar tőle valakit? Ki az a f@sz, aki egy foglalt nővel kettesben csinál programot? Aki magának is akar belőle egy szeletet. Sajnálom, hogy ez történik veled. Nyilván nem tudod megtiltani neki, de ha elmenne, én többé nem fogadnám vissza. Inkább leszek macskás bácsi, minthogy így átgyalogoljanak rajtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!