Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom megtudta hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megtudta hogy mit csináltam miközben szünetet tartottunk, remélhetem hogy elfelejti?

Figyelt kérdés

Még nyáron történt, hogy 1 hónapig szünetet tartottunk és akkoriban volt egy céges hosszú hétvége. Én még csak pályakezdő vagyok, 23 éves, de engem is elvittek. A lényeg hogy az egyik este a kelleténél többet ittunk és olyat tettem amire nem vagyok büszke. Elmeséltem ezt barátnőmnek utána akkor azt igérte megőrzi a titkomat , ennek ellenére elszólta magát a barátom előtt nemrég , utána már nem tudtam tovább titkolni , így bevallottam mindent. Most nem beszél velem 2 napja.

Van remény a békülésre?

ma 12:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Egy igazi kapcsolatban nincs olyan, hogy "szünetet tartunk". Ez nem egy munkahely, ahonnan szabira lehet menni.
ma 12:36
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Remény akkor van, ha őszintèn, nyíltan meg tudtok mindent beszélni. Kérdés, hogy érdemes-e egy olyan kapcsolathoz ragaszkodni, amit szüneteltetni kell.
ma 12:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Max. megalkuvással képzelhető a kibékülés simán esélytelen a dolog.
ma 12:53
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Örólj neki, legalább nem kell szakíts.
ma 12:58
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Mi volt az,leírod?
ma 13:13
 6/18 anonim ***** válasza:
57%
Részegen megb@szták.
ma 13:16
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Hehe, mikor tanuljátok meg gyerekek hogy a "legjobb barátnő" a legmegbízhatatlanabb pletykafészek? 😂 Nem olyan biztos, hogy véletlenül szólta el magát...

Amúgy ja, miért is tartottatok szünetet, te javasoltad, vagy a pasi? Egyébként meg nem kell az italra fogni, alapból benned volt a vágy a félrelépésre, a pia csak felszabadított a tudatos gátlások alól hogy meg is tedd. Inkább azon gondolkoznék kell-e neked ez a kapcsolat, vagy inkább olyanba érdemes vágyni ahol nincs benned késztetés a félrekúráshoz.

ma 13:40
 8/18 anonim ***** válasza:
69%

A szünetnél úgy beszéltétek meg, hogy szünetet tartotok, vagy végleges szakításnak indult? Ha az utóbbi, akkor nincs miért szemrehányást tennie. Amúgy szerintem sem véletlenül szólta el magát a barátnőd.

(Kedvenc ikonikus mondatom a Jóbarátokból a "de hát szakításban voltunk!")

ma 14:51
 9/18 anonim ***** válasza:
47%

Most mi a bajod kérdező?

Nem tetszik, hogy rosszlánynak neveznek, mert bármikor bárkinek szétteszed a lábad?

Szegény pasid...

Belenyúlt a tutiba.

ma 15:00
 10/18 anonim ***** válasza:
36%
Miért lenne rosszlány?Sose tartottam még szünetet,szerintem az is egy szakitás.Onnantól meg azt csinálok,amit akarok.
ma 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!