Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőnek olyanokat írok, hogy mennyire kívánom őt és nem küldd el a francba, joggal remélhetem hogy Ő is engem?
ha a flört részét képzik ezek a vallomások és a fele vicc akkor okés.
de ha felületes ismeretség után írogatsz neki ilyeneket és a csaj nincsen tőled alapjáraton oda meg vissza,hogy gyakorlatilag akármit írhatnál neki,akkor nem feltétlen a legjobb kezdés,mert így nem tudod harcoltatni,felkelteni az érdeklődését,mert te már rögtön az elején bejelented,hogy nálad nyert ügye van.
pedig a tuti az,hogy miután megvan a figyelme,felébreszted benne a kétséget,elbizonytalanítod.
így fog nőni az érdeklődése.
míg ha bejelented hogy tessék oda meg vissza vagyok tőled az a többségnek nem kihívás és unalmas is.
ha bejössz neki, akkor ő is téged. bár ha öt mondat után közlöd ezt vele, akkor mindenhogy gáz:D
ha nem jössz be neki, akkor nem érdekled és valszeg nem tud mit reagálni rá vagy nem akar megsérteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!