Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy rossz kapcsolatban élni? nők illetve feleségek megcsaltátok már a párotokat? tervezitek?
Én csaltam már meg páromat, de utána egyböl véget is vetettem a kapcsolatnak. Nem tudtam volna pókerarccal tovább folytatni és nem is akartam. A megcsalás nekem csak azt erösítette meg, hogy ideje befejezni.
Viszont egy "ellaposodás" még nem ok a megcsalásra, ha egyébként egyezik az értékrend, ha nagyobb problémák nincsenek, csak kicsit unalmas. Ha valamit rendbe lehet hozni, akkor azt nem megcsalással kell megjavítani.
Énis hasonlóan a 2eshez, megcsalás után rövid időn belül véget is vetettem a kapcsolatomnak.
Nem akarok kettős életet élni, átverve a másikat ezzel pedig a szívét is összetörni, elég gerinctelen dolog ez.
Illetve én sem szívesen lennék a megcsalt fél helyében.
Szóval a szakítás a legésszerűbb ilyenkor.
Én több házas nő szeretője voltam.
Elmeséltek mindent, ami otthon ment, vagy nem ment.
Meg azt is, hogy most hagyjuk egymást mert megmentik a házzasságukat.
Nem ment, ugyan az ment utána is, de legealább, amig volt szerető, volt jó szex.
Egy szeretővel annyiban tudod megmenteni (fenttartani a kapcsolatod), hogy a szar szex miatt nem leszel frusztrált, mert megkapod mástól, de más változás nem lesz.
5-ös
Nem lehet megalázásban élni.
"egyedül gyerekkel megélni nem tudnék" - Ha nem ő tart el, meg tudod oldani, hogy minden fontos dolog meglegyen.
Biztos nem lesz könnyű, de szerintem jobban félsz, mint az indokolt. Aki mer, az nyer. Komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!