Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy rossz kapcsolatban élni? nők illetve feleségek megcsaltátok már a párotokat? tervezitek?
Figyelt kérdés
ha már a kapcsolatotok házasságotok ellaposodott bármilyen okból, férjetek párotok már nem úgy bánik veletek mint régen volt már hogy megcsaltátok egy másik férfivel? vagy ha megismernétek egy arra alkalmas férfit akivel jól érzitek magatokat lehet hogy megcsalnátok férjeteket párotokat? szerintetek lehet hogy a házasságotoknak vagy nektek érzelmileg jót tenne ha megcsalnátok?ma 15:31
1/3 anonim válasza:
Hülye vagy? Hogyan tenne már jót a megcsalás az amúgyis szar kapcsolatnak?
2/3 anonim válasza:
Én csaltam már meg páromat, de utána egyböl véget is vetettem a kapcsolatnak. Nem tudtam volna pókerarccal tovább folytatni és nem is akartam. A megcsalás nekem csak azt erösítette meg, hogy ideje befejezni.
Viszont egy "ellaposodás" még nem ok a megcsalásra, ha egyébként egyezik az értékrend, ha nagyobb problémák nincsenek, csak kicsit unalmas. Ha valamit rendbe lehet hozni, akkor azt nem megcsalással kell megjavítani.
3/3 anonim válasza:
Énis hasonlóan a 2eshez, megcsalás után rövid időn belül véget is vetettem a kapcsolatomnak.
Nem akarok kettős életet élni, átverve a másikat ezzel pedig a szívét is összetörni, elég gerinctelen dolog ez.
Illetve én sem szívesen lennék a megcsalt fél helyében.
Szóval a szakítás a legésszerűbb ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!