Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy rossz kapcsolatban élni? nők illetve feleségek megcsaltátok már a párotokat? tervezitek?
Figyelt kérdés
ha már a kapcsolatotok házasságotok ellaposodott bármilyen okból, férjetek párotok már nem úgy bánik veletek mint régen volt már hogy megcsaltátok egy másik férfivel? vagy ha megismernétek egy arra alkalmas férfit akivel jól érzitek magatokat lehet hogy megcsalnátok férjeteket párotokat? szerintetek lehet hogy a házasságotoknak vagy nektek érzelmileg jót tenne ha megcsalnátok?nov. 26. 15:31
11/12 anonim válasza:
10. kérdésére, egy évkorúak voltunk! Ennyire nehéz ezt neked feldolgozni?Képzeld hogy életemben nem voltam nemi beteg. Ez a mai fiatalokra nem mondható el!
12/12 anonim válasza:
Amikor abban éltem , nagyon rossz volt, megviselt lelkileg. A megcsalás nem az én műfajom, nem vagyok gerinctelen, szóval az nálam nem opció. Inkább szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!