Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csalom meg a baratnom sokszor, kulonbozo nokkel az almomban?
Figyelt kérdés
Nem ertem, mert tenyleg szeretem nagyon, soha jobban nem szerettem meg senkit es a szex is csodalatos vele, tenyleg igazi alomno szamomra, es amugy is ellene vagyok a megcsalasnak, soha nem csalnam ot meg, viszont visszateroen megcsalom ot almomba, ami miatt rosszul is erzem magam mar.ma 12:05
1/5 anonim válasza:
Nem vagy belé szerelmes, vagy valami hiányzik neked szexuális téren amit még magadnak se akarsz bevallani.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez nincs igy, ment a piros.
ma 12:10
3/5 anonim válasza:
Oké, akkor ha te nem tudod én honnan tudjam Rómeó? :DDD
Na de lehet, hogy amikor először álmodtad tudatalatt megijedtél, szégyellted magad és annyira a hatása alatt vagy, hogy ördögi kör alakult ki?
4/5 anonim válasza:
Annyira bonyolult az emberi elme, hogy semmi jelentősége nincs ezeknek az álmoknak, ne aggódj. Ne foglalkozz vele! Ha lenne köze a valósághoz az álmaimnak, már ülhetnék börtönben meg pszichiátrián is 😀
5/5 anonim válasza:
És valld be: izgalmasak voltak azok az álmok.
Nincsen semmi, emberből vagy. Lehet a párod akármilyen szexi és vonzó, idővel úgyis megszokod, az újdonság pedig mindig izgalmasabb, mint a megszokott. A cselekedeteid számítanak, azzal pedig nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!