Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire kulonbozik a noi es a ferfi szerelem?
Szerintem inkább a szerelemhez való hozzáállás.
A nőknél ösztönösebb, kiszámíthatóbb. A férfiaknál elfogadóbb.
A női szerelem könnyen kibillenthető, mengingatható, kiszámíthatatlan, homokra épített vár általában, erőtlen.
A férfi szerelem (saját magamat ismervén) kitartó, elköteleződő, stabil, erőteljes, grandiózus, hűséges, odaadó.
Es az osszes ferfi azt irja hogy minden no mennyire rossz... csodas
Egyebkent sztem ez nem nemfuggo
#6: Az összes nő majd azt írja, hogy a férfiak mennyire rosszak, aztán a férfiak válasza 50% alatti lesz, a nőké meg 50% feletti. Az oldalon általában azok a válaszok, amik bizonyos női negatív tulajdonságokra világítanak rá, le vannak pontozva. Amikor a nők mindent a férfiakra hárítanak, fel.
Tök felesleges volt ez a hozzászólásod. Ha a válaszolók negatív dolgokat tapasztaltak a női szerelemmel kapcsolatban, akkor hazudjanak?
Soha nem írom, hogy a férfiak rosszak lennének, mivel mindig irántuk érdeklődtem, nyitottam heteroszexuális nőként. Kifejezetten érdekelt a lelkük mindig, fiatalabb koromban egyenesen imádtam a férfiakat, teljesen az ő irányukba fordult a preferenciám minden téren.
Mostanra pedig nem a nemet nézem, hanem az embert, ugyanis megtanultam, hogy bármilyen nemű ember lehet jó is és rossz is.
Éppen ezért is tartom gusztustalannak az olyan kommenteket, amikben a nőket szapulják, és azt nevezik egyenesen hazugnak, aki el meri mondani, hogy nem olyan.
Nekem is van mindenféle tapasztalatom az emberekkel, sokan szemétkedtek már velem mindkét nem képviselő közül, de sosem ítélném el válogatás nélkül emberek egész széles csoportját.
Nem kibillenthető, megingatható, önérdekű, számító és gyenge a szerelmem. Töretlenül szeretem a páromat már elég régóta, és mindenben mellette állok, nem csak a nagy szavakat csattogtatom.
Régebben, még a párom előtt pedig a reménytelen szerelmektől is nehezen tudtam elszakadni, mert kitartó és hűséges vagyok ilyen téren, nehezen változnak meg az érzéseim, ha tényleg szívből szeretek valakit.
Ha az első szerelmem beteljesült lett volna, még az is lehet, hogy ő maradt volna az első és utolsó.
Szerintem nem nemtől függ az, hogy ki hogyan és mennyire tud szeretni, hanem személyiségtől és vérmérséklettől.
P.S.: Azokat is lepontozom, akik a férfiakról írnak undorító dolgokat.
#8: De az nem szapulás, ha valaki leírja a tapasztalatait. Az sem automatikusan szapulás, ha azt írja valaki, hogy a nő/férfi szerelme bizonytalan.
Örülök, ha ugyanúgy pontozol férfit és nőt, de ha körbenézel az oldalon, egyáltalán nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!