Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bármi tanácsotok vagy tapasztalatotok? Bármi jöhet. Minél több, annál jobb.
Szóval kb két-három hete járok egy nagyon aranyos lánnyal. Imádom a szívem legmélyebb pontjából. Nincs semmi probléma igazából, csak szeretnék minél több konstruktív történetet, hogy mitől jó egy kapcsolat.
Hogy mitől nem alszik el a láng? Mikor kell kimondani azt a bizonyos "szeretlek" szót?
21/F 20/L
Ez nagyon aranyos dolog :)
Hagyd hogy a sajat utemeben haladjon a dolog. Ugyis erezni fogod ha ki kell mondanod, a lany oedig erezni fogja a gesztusaidbol akkor is ha nem mondod ki.
A lenyeg hogy legy onmagad es maximalisan oszinte a lanyhoz es a sajat arcod mutasd neki. Nalam itt romlott el anno hogy minden szep es jo volt az elejen aztan az osszekoltozesnel kimutatta a fogafeherjet :)
De nektek sok boldogsagot! :)
22/L
az én párom két nap után mondta ki, meglepett vele rendesen :D én csak egy-két hét után mondtam ki magabiztosan.
szerintem ebbol lehet "tanulni" legalább egy kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!