Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen meglepetés ötletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen meglepetés ötletek, programok tetszenek a lányoknak általában?

Figyelt kérdés

2018. jún. 18. 19:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Randira hozzáteszem !
2018. jún. 18. 19:36
 2/13 NDSM ***** válasza:
80%
Szerintem olyanok, amik közel állnak a hobbijaihoz! Például ha szeret fényképezni, akkor egy kiállítás simán jó ötlet!
2018. jún. 18. 19:44
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Nincsen olyan, hogy "lányok általában". Eleve ott kezdődik, hogy vannak akik szeretik a meglepetéseket, vannak akiket a világból ki lehet kergetni velük. Innentől kezdve, pedig adott személytől függ, hogy mit szeret, mi érdekli, hová menne szívesen, vagy hogy egyáltalán szeret-e eljárni programokra.

Ha még nem ismered annyira, hogy tudd mit csinálna szívesen, akkor közösen beszéljétek meg a programot.

2018. jún. 18. 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:
60%

mi pl, most hétvégén megyünk thai étterembe, én oda voltam meg vissza az ötletért. :D

szoval az éttermet támogatom, csak talán ne a hagyományos éttermeket.

2018. jún. 18. 19:57
 5/13 anonim ***** válasza:
36%

Egyet értek az előző válaszadókkal. Nem célszerű így általánosítani. Egy sportos lány lehet nagyon örülne ha focimeccsre vinnéd (én pl. akivel most beszélgetek imádja a focit, de nem volt még rendes nagy meccsen. Nagyon örülne, ha valaki elvinné egyszer, mivel a barátai, családja nem olyan nagy sportrajongók).

Egy plázacica típus meg egy árkád-pláza túrának örülne nagyon.

2018. jún. 18. 20:08
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
Amit kilehet rakni instára.
2018. jún. 18. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Olyan, amit az a bizonyos adott lány kényeztetésként élne meg.
2018. jún. 18. 20:56
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

Számomra tökmindegy hová megyünk, de ha választani lehetne akkor valami szép és csendes helyre, és szerintem legjobb lenne egy olyan igazi beszélgetés amikor tényleg a másikra figyelünk csak, olyan módon beszélünk ahogy általában nem. Nekem semmi nagy felhajtás nem kellene csak tisztán a törődés.

Pedig én szeretek csinálni mindenfélét, aktívabb dolgokat főleg, de szerintem a randi arra való hogy meghitten legyünk együtt és odafigyeljunk a másikra.

Amúgy ha szeret akkor bárminek nagyon fog örülni, hiszen az a lényeg hogy gondolsz. Bármivel is leped meg az biztos ari lesz :)

2018. jún. 18. 23:59
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Barmi, ami eleg egyedi, es szenvedelyes. :) A lenyeg, hogy kizokkentsen az "unalmas" hetkoznapokbol. :) Behalok, ha egy etterembe, vagy moziba akarnak vinni. En kifejezetten menekulok az ilyen fantaziatlan pasiktol.
2018. jún. 20. 17:01
 10/13 anonim válasza:
egy jó falunap
2018. jún. 28. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!