Meglepetés buli? Nagylányomnak (13 éves lesz) meglepetés partit szeretnék szervezni! Ötleteket kérnék szépen a bulival kapcsolatban!
Az ételek amikre gondoltam:
- mini szendvicsek (felszeletelek egy bagettet megkenem vajjal a szeletkéket, paradicsomot, sajtot, sonkát, salátalevelet teszek a szeletkékre)
- a következő vendégváró falatkát még régebben ettem egy másik szülinapon: a kígyóuborkát vastag szeletekre felvágom a közepét kivágom és így úgymond egy karikát kapunk, ebbe rakok feta sajtot, paradicsomot, olivabogyót.
- lesz még pogácsa, muffin,torta, gyümölcsök
Mindenből csinálok egy kicsit és akkor majd a vendégek válogathatnak, azt eszik mindenki amit szeret Az ebéd pedig étteremben lesz. Ez így jó? Vagy túl sok a vendégváró falatka?
Programok:
Mivel nagyon vegyes a korosztály (8-13 éves)olyan programok kellenek , amellyel mindenki le tudja kötni magát.
Pinterest-ről gyűjtöttem néhányat csak nem tudom hogyan lehetne megvalósítani.
- muffin díszítés: minden gyerek kapna egy sima muffint, ezt kelle kidíszíten, krémmel, cukorszórással, gyümölccsel, és lehetne marcipánból figurát csinálni a tetejére A kérdés hol lehet színes marcipánt kapni.
Láttam olyat is, hogy a gyerekek kaptak egy-egy natúr 3d-s betűt ( remélem mindenki tudja mire gondolok😂)( mindenki olyat kapott, amilyen betűvel kezdődik a neve) és azt kellett kidíszíteni mindenfélével, a kérdés: Hol lehet ilyen natúr fa 3d-s kezdőbetűt kapni?
-Akkor Pizza chalange ezt a lányom említette is, hogy megcsinálhatnánk valamikor, ehhez csak annyi a kérdésem, hogy nem lesznek tőle rosszul a vendégek?
- Szeretnék valami kincskeresőset is, de azt hogy lehetne beiktatni? Esetleg lenne mindenhol egy állomás, ahol az előbb említett feladatokat kellene végrehajtani és a végén megkapná a lányom az ajàndékokat, meg a vendégek is valami apróságot???
Tudtok még ilyen feladatokat mondani? És kerti játékok is jöhetnek, csak ne légyének unalmasak.
Dekorációk
- első kérdésem az lenne, hogy, hol lehet lampionokat kapni, olcsón
-a kertet hogyan tudnám kidíszíteni?
- ha a lámpára rakom a logikát, az úgy jó, mármint nem forrósodnak fel a lufik?
Tudom nagyon hosszú lett, és nagyon sok a kérdésem! Várom az ötleteket és mindenkinek a menni fog a zöld kéz!
Amúgy szerintem nagyon jó, hogy ilyen feladatok lesznek. Szerintem lehetne így:
1. Muffin díszítés a konyhában/ebédlőben
2. 3d betű festés ( én sem tudom hol lehet ilyet kapni, de tudom mire gondolsz, mert én is láttam pinteresten) és ez jó idő esetén lehetne a kertben ( ha van kerti asztalotok)
3. Egy perc és nyersz nálunk ez nyerő volt, nézz meg egy két adást a youtubon és 4-5 feladatnak a kellékeit készítsd el, írd fel a feladatokat cetlikre, majd mindenki húz 2 feladatot és teljesítenie kell
4. Fűszerfelismerés ízlelésre
5.lehetne twister, vagy valami kért játék, sajnos nekem sincs ötletem
6.just dance, ha van 3d-s bocitok, ha nincs akkor youtubról is lehet
7.elrejtett papír darabkákat kellene keresni az udvaron, utána összeilleszteni azokat és meg kapná az ünnepelt hova kell menni
8. Jön a húsvét, légyen tojáskeresés, szintén az udvaron
9. Hüvelykujj nélküli kihívás
10. Ajándékbontás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!