A legjobb barátnőmnek szeretnék szülinapi buli szervezni?
Mennyi pénzt szántok rá? Én kisvárosban élek és fillérekért kibérelhettük a helyi bowlingklubot 3 órára.
Egyébként szervezhetitek nálatok is, de nála is. Az a lényeg, hogy el kell csalnia őt valakinek, amíg a vendégsereg berendezkedik.
A te és az ő szüleivel kell ezt megbeszélnetek. Nekem 19. szülinapomra szervezett a barátnőm meglepetés bulit. A barátnőm megbeszélte a szüleivel, hogy ez lenne az ötlete, ők rábólintottak, és megkeresték az én szüleimet, hogy mit szólnak hozzá. (úgy hogy én közben az egészről semmit sem tudtam) Barátnőméknél volt a buli, de szüleim vittek üdítőket, sütiket (szintén a tudtom nélkül). Én azt hittem csak be fogunk ülni valahova iszogatni, és utána barátnőmnél alszok, ezért mentem hozzájuk először lerakni a cuccaim, de akkor már ott várt engem mindenki. Előugrottak az ágy mögül, mint az amerikai filmekben :D Legjobb szülinapom volt.
Lényeg: szülőkkel kell beszélni, nem ciki, nekem 19. szülinapom volt, nyilván már italozással, mindennel mégis meg lehetett/kellett szülőkkel beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!