Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Szoval, adott egy olyan ferfi (25) aki egyszeruen gondolkodik, nem nagyon van velemenye semmirol, minden ugy jo neki ahogy van. Pl ha mar kiette a nap a nadragja szinet, jol van az ugy. Fekete a feher cipoje a kosztol, nem zavarja. Ha a lakasban kosz van, az se baj. De amugy motivalt abban ami erdekli: autok, vezetes. Ebben is dolgozik. A not ugy kepzeli el, hogy mos,foz, sex , nyugi, neha elmennek kirandulni es ennyi. Na mar most en vagyok a no (25)akit nem erdekelnek az autok, es nem ezt az elvet vallom, hogy ennyi az elet. En szeretek utazni, nyitott vagyok a vilag dolgaira, szeretek “lelkizni” , bulizni, stb Egyutt vagyunk 3 eve, de most utkoznek ki ezek az ellentetek, ragaszkodunk egymashoz, es sosem vitazunk kb, de iszonyat langyos az egesz, intimitas alig van, es ugy erzem teljesen mas dolgok erdekelnek minket:( Van ertelme ezt folytatni?

#kulonbozoseg
2023. márc. 11. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akarsz még 3 ugyanilyen évet?
2023. márc. 11. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Értelme nincs folytatni, persze bárki elpazarolhatja az értékes éveit, csak magadat károsítod meg.
2023. márc. 11. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha lázba hozna a pasas,nem zavarnának ennyire a dolgai...
2023. márc. 11. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Szóval párkapcsolatba kezdtél olyannal akivel teljesen különböző a világnézetetek, és tőlünk várod, hogy kimondjuk azt a bűvös 5 betűs szót, amire inkább neked kéne választ adnod, önmagadnak és megbeszélni a pároddal, hogy "Bocsi drágám áltattalak 3 évig, nekem ez nem felel meg, teljesen különbözően gondolkodunk. Mit gondolsz róla?"
2023. márc. 11. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Magyarán 4-es válaszommal azt akartam írni, hogy beszéld meg vele, mivel ketten vagytok a párkapcsolatban.
2023. márc. 11. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat melóval jár. Aki azt hiszi hogy osszejöttünk és kész utanna mar nem kell csinalni semmit az nem ezen a vilagon él. Mond el neki kerek perec hogy te igy érzel. Ezt meg azt szeretnéd. Ha öt ezt nem érdekli akkor rip.
2023. márc. 12. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!