Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak olyanok is akik eletuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok is akik eletuk vegeig banjak hogy kulonbozo okok miatt nem tudtak egyutt maradni azzal, anno, akivel le szerettek volna elni eletuket?

Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

jelen

26/F vagyok

a büszkeségem, és a túlzott magabiztosságom számos kapcsolatomat tönkretette.

Megtanultam, bár lehet hogy későn, hogy igenis ki kell mutatni az érzelmeket, meg kell hallgatni a párod, és segíteni kell neki mindenben.

Bár még a múltban élek, de megfogadtam hogy legközelebb ha egy olyan lánnyal hoz össze a sors akinek tetszek, és aki nekem is tetszik, nem fogok a büszkeségemre hallgatni!

2017. jún. 8. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem itt csak arra próbáltam reflektálni, hogy míg ő bánja, hogy nem azzal a sráccal/lánnyal van akivel szeretne lenni, egy afrikai gyerek pl, imádná, hogy ez lenne a legnagyobb dolog amivel meg kell bírkóznia.
2017. jún. 8. 10:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Biztos vannak, de egyet értek az első hozzászólóval, hogy ezzel a saját életüket teszik tönkre.

Nem hiszek az Igaziban, szerintem mindenki számára van több lehetőség is, hogy megtalálja élete párját. Ezért a múlton rágódás helyett inkább tanulni kell a hibáinkból, és a jövőben jobban csinálni :) Aki folyton csak a múlt sebeit tépkedi fel haladás helyett, csak magát bünteti.

2017. jún. 8. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Vannak, Kérdező, például én. 17 éve bánom, hogy akkor és ott elrontottam egyszer s mindenkorra a jövőmet. De az én hibámból történt, és most fizetek meg érte. Az afrikaigyerekes szöveg meg sima demagógia, mellémagyarázás.

11:04, akkor magamat büntetem, ha így jobban tetszik neked.

2017. jún. 11. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
A #4 hozzászólónak van igaza. Létezik ilyen hogy egyszer hibázik, és egész életében bánja. Én is együttérzek vele és nekem se kéne más az Igazin kívül, mindenki mást elkergetnék.
2018. jan. 15. 00:28
 6/7 anonim ***** válasza:

egyetértek a két utolsó válaszadóval

ha az illetőről kiderül hogy ő volt "Az Igazi" és könnyelműen elengedted, akkor a sírig el fog kísérni, és életed végéig veled marad

ebből sajnos nincs kiút.

2018. szept. 2. 01:21
 7/7 anonim ***** válasza:

igen, én is ilyen vagyok...

volt egy nagy esélyem a múltban, elbaltáztam

és most bűnhődök meg érte...

rajta kívül nem kell senki más - vagy ővele jövök össze, vagy senkivel!!!

"egy afrikai gyerek pl, imádná, hogy ez lenne a legnagyobb dolog amivel meg kell bírkóznia."

ez meg egy nettó demagóg melléduma..."másoknak még rosszabb"

tiszta sorozatgyilkosok érvelése...jajajajjj bíró bácsi kérem, én olyan jó fiú vagyok, csak ötven embert öltem meg, nédda az a másik az százötvenet ölt le, tessék engem elengedni...

2019. okt. 1. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!