Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még esélyem? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyem? Hogy ronthattam úgy el anno?

Figyelt kérdés

Szóval másfél évvel ezelőtt egy társkeresőn ismertem meg a ideális barátnőmet. Nagyon szép, nagyon okos lány, beleszerettem elég gyorsan. Minden nap hosszú leveleket váltottunk. Végül találkoztunk. 2 randink volt. Utána lekoptatott.

Nagyon-nagyon béna voltam, a ma napig szégyellem ha eszembe jut mit csináltam a randikon... Szóval, elsz@rtam az esélyemet de csúnyán.

De eljutottunk arra a szintre hogy a csúnya elválásból békés viszony kovácsolódott.

Azóta egyszer láttam, de csak futólag, bukósisakkal a fején. Aznap hosszan beszéltünk. Most ez van köztünk, hogy pár havonta hosszan beszélünk egy napot. Még mindig ragyogó köztünk a kommunikáció. Legutóbb tegnap beszéltünk, mert oda jött egyetemre ahol az én egyetemeken doktorálok. Különböző egyetemek de egy parkban.

Mindig ő ír rám ezen párhavontai alkalommal.

És a feketeleves, hogy van neki barátja, mar egy éve. És nagyon jól vannak.

2016. szept. 13. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem tudni arról semmit, hogy alakult a két randi, pedig ezen igen sok múlik.

Ennek ellenére azt mondom, hogy örülj, hogy még beszélgettek, és ne is áltasd magad, hogy lehet ebből bármi.

2016. szept. 13. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Elárulok egy titkot. Ha egy nőnek tetszel, akkor úgy is tetszel, hogy hülyeségeket beszélsz. Nem az volt a gond, hogy béna voltál, hanem, hogy nem tetszel neki. Felesleges teperned.
2016. szept. 13. 13:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem az hogy hülyeségeket mondtam, annál sokkal gázabb voltam. :S De nem fogom részletezni, egyrészt mert több hülyeséget is csináltam, másrészt hogy ne járassam le magam itt. :D
2016. szept. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!