Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A nők véleménye érdekelne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők véleménye érdekelne, hogy szerintük létezhet-e barátság férfi és nő között?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a barátnőm új munkát kapott, és egy régi férfi barátja, akivel állítólag már évek óta nagyon jó barátok, meghívta étterembe vacsorára a páromat. Ő el is fogadta a meghívást, és kettesben fognak menni valahova. Természetesen nem örülök ennek, de ha menni akar, menjen. Ennek ellenére furcsának találom a helyzetet.
aug. 7. 10:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
50%
Hogyne, nekem is van pasi barátom. Szoktuk kávézni meg együtt ebédelni pár havonta (nem vacsi). Szerintem ebben nincs semmi rossz és létezhet is. Azért lehet a vacsi meglepne már, de nem biztos, hogy egyből túlgondolnám az esetet.
aug. 7. 11:02
 12/41 anonim ***** válasza:
29%
Én is mennék. Hülyén jön ki, az tény, de nem érdekel, ki mit gondol. A barátom, had érezzük már jól magunkat úgy, ahogyan akarjuk! Ti meg maradjotok otthon, meg öltözzetek át az azonos nemű barátaitok előtt. Mi vacsorázunk. És beszélgetünk, mert jóban vagyunk.
aug. 7. 11:05
 13/41 anonim ***** válasza:
79%

"Ti meg maradjotok otthon, meg öltözzetek át az azonos nemű barátaitok előtt."

Ez meg mit akar jelenteni? XD

aug. 7. 11:06
 14/41 anonim ***** válasza:
83%

Ezt a kérdést már Karinthy is feltette. "Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?"

Ha olyan régi jó barátja akkor te miért nem ismered amúgy?

Miért merül fel benned a megcsalás?

aug. 7. 11:09
 15/41 anonim ***** válasza:
38%
14-es: Azért mert ma már mindenki paranoiás. Kb egy éve azon vekengett itt valaki, hogy ha a párja más típusú parfümöt vett, mint addig, akkor megcsalja-e...
aug. 7. 11:12
 16/41 anonim ***** válasza:
36%

#15 Jézus gyere le

Én mondjuk bízok a páromban és magamban is, szóval abszolút nem zavar, hogy kivel-hova megy. Ha már ilyeneken kéne agyalnom, szerintem ott már megette a fene az egészet

aug. 7. 11:16
 17/41 anonim ***** válasza:
63%

Természetesen barátság az létezhet.

Viszont, hogy egy idő után valamelyik fél többet kezd érezni arra az esély kb 90%.

aug. 7. 11:17
 18/41 anonim ***** válasza:
52%

#13 :)

7-esre reagáltam, hogy ki mit tesz azonos nemű és ellentétes nemű barátaival/barátai előtt

12-es vagyok

16-osnál a pont szerintem

aug. 7. 11:18
 19/41 anonim ***** válasza:

18

Az leesett, csak nem értettem a logikát. Hogy jön ide az átöltözés?

aug. 7. 11:22
 20/41 anonim ***** válasza:
50%

Illetve pontosítok... Az átöltözős komment arra vonatkozott, hogy egy-két specifikus kérdést leszámítva ugyanolyan a kapcsolatom a férfi és a nő barátaimmal is.

Tehát nem gáz együtt kajálni valakivel, akivel jóban vagyok, még akkor sem, ha ellenkező neműek vagyunk.

aug. 7. 11:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!