Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők véleménye érdekelne, hogy szerintük létezhet-e barátság férfi és nő között?
"Ti meg maradjotok otthon, meg öltözzetek át az azonos nemű barátaitok előtt."
Ez meg mit akar jelenteni? XD
Ezt a kérdést már Karinthy is feltette. "Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?"
Ha olyan régi jó barátja akkor te miért nem ismered amúgy?
Miért merül fel benned a megcsalás?
#15 Jézus gyere le
Én mondjuk bízok a páromban és magamban is, szóval abszolút nem zavar, hogy kivel-hova megy. Ha már ilyeneken kéne agyalnom, szerintem ott már megette a fene az egészet
Természetesen barátság az létezhet.
Viszont, hogy egy idő után valamelyik fél többet kezd érezni arra az esély kb 90%.
#13 :)
7-esre reagáltam, hogy ki mit tesz azonos nemű és ellentétes nemű barátaival/barátai előtt
12-es vagyok
16-osnál a pont szerintem
18
Az leesett, csak nem értettem a logikát. Hogy jön ide az átöltözés?
Illetve pontosítok... Az átöltözős komment arra vonatkozott, hogy egy-két specifikus kérdést leszámítva ugyanolyan a kapcsolatom a férfi és a nő barátaimmal is.
Tehát nem gáz együtt kajálni valakivel, akivel jóban vagyok, még akkor sem, ha ellenkező neműek vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!