Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom megcsalt egy örömlánny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsalt egy örömlánnyal, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Négy éve együtt vagyunk, osszekoltoztunk és a jövőnket terveztük közösen. Voltak nehezebb napjaink, de mindent megtudtunk oldani. A párom külföldön dolgozik, és a mai napon hívott fel, hogy el kell mondania valamit: megcsalt egy örömlánnyal. Elméletileg eleinte buliba ment a legjobb haverjával, majd "annyit ittak", hogy világát se tudta. A haverja fizette be őket, aki pontosan jól tudja, hogy kapcsolatban van a párom. Elmondása szerint, csak egy 10 másodperces aktus történt, majd kirohant a szobából és azóta örjöng magában. Én nem így ismertem meg őt, mindig is egy nagyon kimért, őszinte és szeretetteljes ember volt, minden problémát megoldottunk közösen. Rettenetesen sajnálja, de megtörtént.

Mi tevő legyek? Vélemények? 22/L

nov. 26. 23:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%

1. Pár hét múlva küld el szűrésre. Amíg nincs meg az eredmény, addig nincs miről tárgyalni (szexelni pláne).

2. Nálam ilyesmi szakító ok, bár értékelendő, hogy elmondta.

3. Neked kell mérlegelned, hogy mi fér bele és mi nem.

Ha vele maradnék, akkor elég sok időbe telne, mire újra megtudnák bízni benne.

4. Kíváncsi vagyok, hogy a havert vajon megtartja-e ezekután. Az is elég sokat elmond majd róla...

nov. 26. 23:32
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Ez az elso, lesz meg
nov. 26. 23:33
 3/24 anonim ***** válasza:
48%

Engem is megcsalt a férjem, de tagadta.

Egy év múlva megcsaltam, 8 hónapig találkozgattam mással.

Tudom hogy elítéli ezt mindenki, de nekem így nyugodott meg a lelkem.

Sőt, azóta is észben tartja, hogy akármikor találok mást.

Nem zsarolás ez, de nem hagyom hogy fölém kerekedjen.

Van normális jövedelmem (korábban gyesen voltam), van megtakarításom, van hova mennem, szóval ha meg is csal, nem tudok róla.

nov. 26. 23:45
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Kuka. A pia meg a más fízette be nem mentség.
nov. 27. 00:11
 5/24 anonim ***** válasza:
91%

Kirohant a szobából? Te ezt elhiszed?

Ki tudja hanyadik prosti volt már neki.

Én szakítanék, többet hozzá sem tudnék érni egy ilyen emberhez.

nov. 27. 00:30
 6/24 anonim ***** válasza:
68%
Ez az alap viselkedés a pasik között. Együtt járnak kurvázni, egymást fizetik be. Lehet a párod először csinálta, de nem garancia hogy utoljára.
nov. 27. 00:31
 7/24 anonim ***** válasza:
80%
6 egy normális férfinak ilyen barátai nincsenek.
nov. 27. 00:35
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

Ha elég részeg voltam akkor nincs nemi vágy, alig működik rövid ideig a tököm szóval nem mentség a megcsalásra a részegség mert pont hogy álmosít és csökkenti a nemi vágyat nekem legalábbis pasiként. Ha megcsal akkor szerintem ott volt benne józanul is csak elfolytva.

A haver is milyen jófej hogy becsábította egy életre bűntudatba és szégyenbe, tök megérte.

Én dobnám mert a kapcsolat szent és a megcsalás minősít emberileg.

Rendszeresen szoktam részeg lenni, ugyan úgy tudom hogy a megcsalás szemétség. Buliban bármilyen részegen is figyeltem kinek van párja rájuk nem hajtottam. Aki jó ember az részegen is az.

Nem muszáj szakítanod de a pia nem mentség mert mindig idegeskedsz mikor veszik rá újra egy bulira? Nehogymár ezen múljon a hűsége hogy munkahelyi vagy házi bulin leitatják és kész, nincs garancia hogy soha életében nem fog sokat inni.

A hűség lényege hogy minden körülmények közt. Gerinc tudom már utálja a fél világ ezt a szót de hát igaz.

Hát ha ezt pasid olvassa nehogy elsírja magát de én így gondolom. Van millió pasi minek ne keresnél jobbat?

nov. 27. 00:46
 9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, veletek értek egyet, csak nehéz a döntés, főleg hogy már gyereken, házasságon gondolkodtunk. Nagyon elvagyok veszve jelenleg, de Köszönöm a nagyreszben értelmes válaszokat. Jófejek vagytok<3
nov. 27. 01:03
 10/24 anonim ***** válasza:
90%

"Köszönöm szépen a válaszokat, veletek értek egyet, csak nehéz a döntés, főleg hogy már gyereken, házasságon gondolkodtunk."

Ahhoz képest nem nehéz, mint ha már meg lenne (vagy legalábbis úton lenne) a gyerek.

nov. 27. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!