Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki, akinek a párja örömlány? Nektek milyen örömlánnyal párkapcsolatban lenni?
A jelenlegi párom örömlányként dolgozik.
Párom, azaz nem kell eltartanom meg mindenféle drága kacatokat vásárolnom neki, mert ő teljes mértékben eltartja saját magát. Tehát itt nem sugardaddy-skedésről van szó, hanem tényleges párkapcsolatot értek. Meg egyébként én 27 vagyok, ő 43.
Ami engem illet engem nem zavar a munkája, azzal a feltétellel, hogy mindig védekezzen és kizárólag tőlem eshet csak teherbe (ha ez a kettő közül bármelyiket megszegi én azonnal szakítok). De ezeket leszámítva én is meg ő is csak pénzként tekint erre az egészre, azaz ez csak munka, vagyis csak üzlet.
Személy szerint én örülök, hogy végre van olyan nő, akit nem kell eltartanom és nem rágja a fülem, hogy minden méregdrága szirsz*rt vegyek meg neki illetve aki tényleg szeret. Az igazat megvallva ezzel a nővel én tényleg nagyon szeretve érzem magam. A legtöbb nő úgy bánt velem mint kb egy kutyával vagy egy darab szemeteszsákkal, nagyon nem vagyok hozzászokva, hogy nők kedvesek velem és szeretnek. Mivel mint írtam, nem a pénzért csinálja, így ez őszinte. Azaz tényleg szeret.
Engem csak ez érdekel.
De kíváncsi vagyok mi volt mások tapasztalata, akik örömlánnyal voltak párkapcsolatban?
Szívesen elolvasok történeteket, beszámolókat.
Haveromnak volt pr.sti bnoje. Ott a pénz kellett csak hogy megéljenek ketten egyutt. A pasi meg csalt lopott hamisított meg ilyeneket csinalt de probalt dolgozni is legálisan is. Meg persze 10 masikkal is csalta a nőjét.
Mondhatni nyitott kapcsolatban voltak. De azert errol nem nyitottak beszélgetéseket. Amolyan nyilt titok volt.
Aztan a kabszer is befigyelt. Adták vették éltek vele stb.
Aztán be lett fejezve.
A pasinak is lett normalis lárja családja(aztán csalt azt is meg valás meg drog pia..)
A csajnak is lett férje gyerekei családja.(külföld)a gyerekei betegek..
Ennyi tapasztalatom van.
Mindketto ugy kezdte hogy szinte szülők nelkul.
Nekem van normális munkám. Soha nem kértem abból a pénzből amit ő keres meg magának. Ahogyan én sem tartom el őt.
Egyébként ő nem veri el a pénzét, pont ezt szeretem benne, hogy okosan használja fel a pénzt.
Annyira nem keres jól, mivel nem vállal közel sem be mindent (azok a nők keresnek nagy pénzeket, tipikusan az análosok meg szájba élvezősök, ezek közül ő egyiket sem vállal). Vigyáz magára mindig, meg nem hajszolja túl magát, így annyi pénzt keres, hogy meg tudjon élni normálisan, és nem is teszi tönkre a munka sem.
Nyilván nem élete vágya neki sem ez, de most per pillanat más opció nem nagyon van. De ha úgy alakul és a nyelvet is megtanulja majd akkor lesz majd normális munkahelye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!