Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem groteszk, hogy egy örömlán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem groteszk, hogy egy örömlány havi 1 vagy másfél milliót keres, ha pedig párkapcsolatban van, akkor kb még egy üdítőre sem hívja meg a sóher párja? Miért érné meg ingyen csinálni mindent, nem csak szexet hanem házimunkát is ?

Figyelt kérdés
Amikor lehet ezzel rengeteg pénzt is keresni?

#Ingyen cseléd
2024. jún. 12. 08:56
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Az örömlánynak nem kötelező sóherrel együtt lennie. Ha inkább lenne olyan valakivel akivel kölcsönös lenne a szerelem akkor nem "ingyen" végezné el a házimunkát, sem a szexet, sőt a párja kivenné a részét belőle.
2024. jún. 12. 09:00
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Itthon "ingyen" eszel, étteremben meg ismeretleneket fizetünk ugyanezért a dologért.

Otthon "ingyen" vigyáz a gyerekre a szülő, de egy babysitter ilyen óraszámban drága, kb megfizethetetlen.

Egy baráttal "ingyen" beszélgetsz, ad tanácsot, véleményt, pszichológus viszont számláz.

Az örömlány egy szolgáltató.

Olyan emberek fizetnek nekik, akik vagy skill vagy lehetőség hiányában profihoz mennek.

2024. jún. 12. 09:06
 3/31 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, neked nem volt még orgazmusod? Kb úgy beszélsz a szexről, mint én a sepregetésről. Elég szánalmas.
2024. jún. 12. 09:17
 4/31 anonim ***** válasza:
41%
3. Hogy kéne róla beszélnie? Rózsaszín fellegekben?
2024. jún. 12. 09:49
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Groteszknek groteszk, de ha nem tetszik, el lehet menni prostinak... De akkor, ha már mindenki az lesz, megint ott tartunk, ahol a part szakad.
2024. jún. 12. 09:53
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

4

Dehogy. Ha valaki nem csillámpónis rózsaszín vattacukros tündérmeseként tekint a szexre, az én vagyok.

De azért nem ártana minimum kölcsönös örömszerzésként felfogni. Baromira nem normális, hogy valakinek nagyjából a mosogatással ekvivalens a szeretkezés.

2024. jún. 12. 10:01
 7/31 anonim ***** válasza:
47%
6. Én úgy fogom fel :)
2024. jún. 12. 10:04
 8/31 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hozzàtenném csendben, h azért a legtöbb prostiknak a pàrja astricije, illetve màr elve adóssàgból indulnak.

#mélyszegénység

#korai gyermekvàllalàs

#kiccsalàd

2024. jún. 12. 10:05
 9/31 anonim ***** válasza:
66%

7

Nem büszkélkednék vele...

2024. jún. 12. 10:08
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
9. Mondom úgy fogom fel. Mint kölcsönös örömszerzés. Azt hittem, ez a normális, vagy tévedek?
2024. jún. 12. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!