Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, lányok, csajok! Ismerkedésnél, új kapcsolatnál vagy ha már egy ideje együtt vagytok hogy viszonyulnátok ahhoz, ha a (leendő) párod elmondaná, hogy korábbi kapcsolatában félre lépett s ráadásul örömcsajjal?
Ezt persze nem úgy értem, hogy az első szia után a felkiáltó jel helyett egy ilyen vallomás áll, de az őszinteség, tiszta lappal való indulás, a másik (múltjának) megismerése jegyében ez elfogadható vagy elvárható? Vagy inkább nem szeretnétek ilyesmiről tudni?
Ha pedig elmondja, akkor hajlotok rá, hogy megértsétek a miérteket s annak tudatában elfogadnátok, hogy az a múlt s értékelnétek az őszinteséget vagy csípőből felháborodnátok, elutasítanátok az illetőt s lelépnétek?
Kort írjatok légy szíves!
Köszönöm.
Engem nem zaverna. De én elég liberális nézeteket vallok ilyen dolgokban.
38n
Értékelném, ha az első szia után. Csalódott lennék, és nyilván megváltozna róla a véleményem.
29
Minek mondanád el, még kisfiú vagy? Ha tegyük fel elmondanám neked hogy kávézóban dolgoztam és gyakran beleköptem a kávéba, az tetszene neked? Tudnál bízni bennem, ha készítek neked egy presszót? Nem tettem soha ilyet csak, érzékeltetni akartam a helyzetet.
Mi a célod azzal, hogy elmondod? Nem mindenki fogja értékelni ráadásul kételyt is kelthetsz benne.
Egyébként majdnem minden nap olvasom ezt a kérdést itt, ennyire gyakori lenne?
Nem találtam ugyanilyen kérdést, nem dobta ki a gép. Ezért írtam ki. De szerintem sajnos elég gyakori.
Miért mondanám el?
Őszinteségből. Az ember követ el (nagy) bakikat az életében s azok formálják. S ez sajnos vagy sem, formálhatja az embert.
Akkor véget is vetnél a történetnek vagy azért meghallgatnád a miértet?
Amit írtál úgy hangzik, h volt egy képed az illetőről, egy első vagy x-ik benyomás s ebbe a képbe ilyesmi nem fér bele. Csalódott lennél egy olyan hibájáért, amit a múltban követett el, mikor még téged nem is ismert.
Hogy mind jó nő, az kétes. A külső (egy jól retusált kép) nem minden.
Hogy a külső nem minden, ez természetesen vonatkozik minden nőre.
S ki vagy te? :)
S hogyan kezelnél egy ilyen "vallomást"?
Ez sajnos előfordulhat, ezért nehéz döntés, hogy mennyire legyél őszinte. Főleg, ha úgy érzed, hogy kincsre leltél s egy ilyennel elbaltázhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!