Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, lányok, csajok! Is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, lányok, csajok! Ismerkedésnél, új kapcsolatnál vagy ha már egy ideje együtt vagytok hogy viszonyulnátok ahhoz, ha a (leendő) párod elmondaná, hogy korábbi kapcsolatában félre lépett s ráadásul örömcsajjal?

Figyelt kérdés

Ezt persze nem úgy értem, hogy az első szia után a felkiáltó jel helyett egy ilyen vallomás áll, de az őszinteség, tiszta lappal való indulás, a másik (múltjának) megismerése jegyében ez elfogadható vagy elvárható? Vagy inkább nem szeretnétek ilyesmiről tudni?

Ha pedig elmondja, akkor hajlotok rá, hogy megértsétek a miérteket s annak tudatában elfogadnátok, hogy az a múlt s értékelnétek az őszinteséget vagy csípőből felháborodnátok, elutasítanátok az illetőt s lelépnétek?

Kort írjatok légy szíves!

Köszönöm.

2021. jan. 5. 23:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
57%
Már leírtam. De sztem ilyen gyenge képességgekkel ne is próbálkozz. Már most elbuktál. Jó éjt! 😊😘
2021. jan. 6. 00:09
 12/35 A kérdező kommentje:

Te lennél a #6-os is?

Miféle gyenge képességek? :)

Jó éjt! (Érzelmikonokat nem tudok idetenni, úgyh képzeld ide! :) )

2021. jan. 6. 00:17
 13/35 anonim ***** válasza:
24%
Én vagyok a 6-os. Imádlak! 😊 Férfi vagy, csak nem tudod mi az igazi erő.. De, legalább tudom, hogy a nőt szereted. De hogy vannak különbségek még nem vágod... Intelligencia. 😊 Pusziii!! 😘😘😘😘❤️❤️
2021. jan. 6. 00:25
 14/35 A kérdező kommentje:

Kedves 6/13-as!

Lehet, hogy nem tudom, mi az igazi erő, de akkor itt a csodás alkalom, hogy felvilágosíts.

S milyen különbségekről beszélsz?

Nézze Kedves! A kérdést azért írtam ki, hogy olvashassak ilyen-olyan nézőpontokat s véleményeket. A legtöbb jól érthető, a tied viszont enyhén ködös. S érzek egy lágy iróniát a betűid között. De ezzel nincs is gond, szeretem az iróniát. Viszont alapvetően nyitott vagyok, szeretek tanulni másoktól s megérteni dolgokat. Épp ezért ha nem esik nehezedre, akkor kifejthetnéd az általad említett intelligencia mentén, hogy mégis mi rejlik szavaid megett. :)

Köszi

2021. jan. 6. 00:56
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor véget is vetnél a történetnek vagy azért meghallgatnád a miértet?

Amit írtál úgy hangzik, h volt egy képed az illetőről, egy első vagy x-ik benyomás s ebbe a képbe ilyesmi nem fér bele. Csalódott lennél egy olyan hibájáért, amit a múltban követett el, mikor még téged nem is ismert."

Meghallgatom a miértet, de nem nagyon érdekel. Ha pisztolyt fogtak a fejedhez, és úgy kellett megdugnod egy "örömcsajt", az szomorú, nem a te hibád, és ott nincs is mit megbocsátani, mert nem csináltál rosszat.

Megfordítom, és nagyítsuk fel, hogy értsd. Ha kiderülne a barátnődről, hogy kutyákat kötözött autókhoz, és végighúzta őket az úton, érdekelne, hogy miért, mikor? Szerintem nem.

Mert itt nem az a lényeg, hogy olyat csináltál párkapcsolaton kívül, amit párkapcsolatban nem kéne, hanem hogy amit csináltál, az rengeteget elmond rólad, mint emberről. Hogy nem egyeznek az értékeink, máshogy látjuk a világot, máshogy oldjuk meg a problémákat.

2021. jan. 6. 01:07
 16/35 A kérdező kommentje:
#15 S szerinted az ember nem változhat s tanulhat a hibáiból?
2021. jan. 6. 01:19
 17/35 anonim ***** válasza:
Írj rám bébi! Privátban kifejtek mindent. 😅😀😘
2021. jan. 6. 01:20
 18/35 anonim ***** válasza:
79%
Gyilkossal, agresszívval, hűtlennel, családossal soha.
2021. jan. 6. 01:37
 19/35 anonim ***** válasza:

Hm, jó kérdés. Nagy vörös posztó mindenképp, mert valóban sok negatív dolgot elmond a személyiségéről.

Egy esetben nem lenne kizáró ok: ha régen történt, és azóta már bizonyította, hogy pozitív irányba formálta az eset, megváltozott valóban, tanult az esetből és már biztos nem tenne ilyet. De ehhez az kell, hogy ismerjem rendesen és megbizonyosodhassak róla. Talán egy mélyebb beszélgetés a körülményekről tudná változtatni a véleményem. Viszont ez akkor sem menti fel soha a megcsalás ténye alól. És a hűtlenség önmagában elég erősen kizáró ok, tényleg csak akkor nem, ha tudom, hogy megváltozott, megbánta, és többet ilyen nem lesz. De ehhez nagy bizalom kell, ami pont hiányzik egy idegennél.

Manapság a sorozatismerkedések korában inkább hagyjuk azokat, akiknél ilyesmi felmerül, ami ennyire szélsőséges, és könnyebb ezzel lezárni, hiszen van másik. Tehát nyilván kevesebb esélyed lesz. Viszont értékelném, ha elmondanád, mert ez az őszinteség, és hogy tudod hova tenni a dolgot meg vállalod, ez pozitív vonás. Azt mondanám, mindkét fél jobban jár így, mert neked is gondolom, olyasvalaki kell, aki elfogad és nem kell titkolózni.

2021. jan. 6. 05:39
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Én értékelném, hogy elmondod, és engem igenis érdekelne a miértje. Én minden új kapcsolatba naivan vágok bele, és nálam tiszta lappal indul minden potenciális partner, szerintem anélkül nincs értelme az ismerkedésnek. Egy-egy megcsalás a korábbi kapcsolataiban nekem még nem olyan szintű intő jel, hogy ne tudjak megbízni benne a későbbiekben, feltéve persze, ha meg tudja indokolni és helyén tudja kezelni, nem csak ilyen lazán félvállról odaböki, hogy "ja, hát igen, untam a szexet, ennek a csajnak meg nagyobb melle volt", mert amúgy indoknak indok ez is, csak azért mégis :D A kurvázással sincs bajom, őszintén szólva egy igényes prostiban jobban megbíznék, mint egy random diszkós ribiben, szóval ha már alkalmi szex, akkor már inkább így.

Az viszont tényleg vörös zászló, hogy a megcsalást ennyire előre kitervelten, tudatosan lépted meg, mármint ahelyett, hogy megbeszéled az aktuális pároddal a gondot, inkább felhívtál egy örömlányt és időpontot egyeztettél vele, potenciálisan napokkal későbbre, ezt a szintű energiabefektetést a pároddal is megtehetted volna. Ha erről értelmesen, normálisan el tudsz velem beszélgetni és el tudod mondani, miért így történt, mik voltak az előzmények, és látnám rajtad, hogy valóban megbántad és valóban helyén kezeled már a dolgot, akkor részemről ez nem lenne kizáró ok és értékelném, hogy megbíztál bennem és őszinte voltál.

2021. jan. 6. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!