Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki nem tud kapcsolatot létesíteni mert úgy érzi, hogy senki sem érhet korábbi Szerelme nyomába?
Ez nagyon nyálas. Akivel szakítottunk és megromlott a kapcsolat, azt biztos nem fogom nagy betūs “Szerelmemnek” hívni.
Olyan volt már, hogy azért nem tudtam kapcsolatot létesíteni a szakítás után, mert korábban csalódtam és ezen nem tudtam túltenni magam, cinikusabb lettem minden új kapcsolattal szemben, bizalmatlanabbá és kritikusabbá váltam.
Ez baromság!
Ha ellopják a kocsim, akkor nem maradok a lakásban örökre, hanem járok BKK-val, majd ha lehet, akkor veszek egy másikat, még akkor is, ha nem telik megint Audira.
Nekem két olyan kapcsolatom volt ami mély ,,nyomot" hagyott bennem.Mindegyiket nagyon szerettem de nagyon nem illettünk össze.Mindkettőnél eltartott pár évig míg ,,mindent a helyére tettem" és tovább tudtam lépni.
Ha úgy szakítottatok, hogy még szerelmes voltál végigmész egy gyászfolyamaton.Hülyén hangzik de tényleg.Aztán attól függően mennyire vagy lelkis évekig el nyalogatod a sebeid.Én utólag nagyon bánom azokat az éveket amiket szomorkodással és magánnyal töltöttem.Élni kell , ha hagyod lesz következő szerelem is és lehetsz boldog.Csak a boldogságot kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!