Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok értékes senki szemében? Gyűlölöm magam azért amiért nem tudok olyan lenni, mint más
Ha te nem szereted magad és nem kezeled magad értékesként, akkor más sem fog. Ha egyedül nem megy, kérd szakember segítségét, egyáltalán nem szégyen.
27N
Fordítsuk meg és meglátjátok, miért fontos: hogyan várható el, hogy más szeressen és tiszteljen, ha saját magadat sem szereted és tiszteled?
Nyilván te sem tudnál ilyen embert komolyan venni és tisztelni.Vannak hasznos könyvek, előadások a témában, nem fogok regényeket gépelni. Röviden a megfelelési kényszered is szépen elengedhetnéd amit az emberek felé támasztasz magaddal szemben. (Miért baj az, ha csendes vagy? Kinek baj?)
Ha unalmasnak tartod magad, miért, és mit teszel ellene?
ÉS legfőképp: miért más emberektől teszed függővé és alakítod ki magadról a képet egyáltalán, hogy mennyire vagy értékes, vagy izgalmas?
Ha a hajad rendben van nem kell fodrász.
Ha a körmeid is szépek nem kell manikűrös.
Ha csinosan öltözködsz nem kell stylist.
Ha sportolsz nem kell személyi edző.
Ha a lelked nincs rendben, azt tudod ki rakja rendbe?
én sem tudok olyan lenni mint más. nem tudok normálisan kommunikálni és nincsenek barátaim, kapcsolatom se nagyon volt még csak egy távkapcsolat. rengeteget szenvedtem évekig mert más embereknek sosem voltam olyan fontos mint ők nekem aztán valami megváltozott. tudod mi?
elkezdtem magamat rakni az első helyre és nem mások után kuncsorogni. megtaláltam a szenvedélyem, ami éltet és motivál. boldog lettem. továbbra sincsenek barátaim de pár éve csak magamnak élek és sokkal de sokkal jobban érzem magam
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!