Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajonganak érte a nők mégse jön vele össze senki. Ez azért van, mert a lányok félnek az ilyen pasitól?
Egyszer majd jön egy csúnyácska, de bátor csaj, aki "nincs mit vesztenem" alapon bepróbálkozik nála, felszedi, és össze is házasodnak.
Nem egy ilyet láttam már. Az ilyen típusú pasiknál szokott az ember nagyot nèzni, hogy miért egy tehénnek csinált gyerekeket, mikor tök jól néz ki. Az a durva, hogy később se lesz bátrabb, szóval még hűséges is marad a tehenéhez.
"Az ilyen típusú pasiknál szokott az ember nagyot nèzni, hogy miért egy tehénnek csinált gyerekeket, mikor tök jól néz ki. Az a durva, hogy később se lesz bátrabb, szóval még hűséges is marad a tehenéhez."
Csak a saját élete nincs, pletykálni imádó, nincsjobbdolga nők szoktak ilyenen gondolkodni. Mindegy, hogy van-e saját párod, vagy nincs, akkor is rosszindulatú vagy.
A kérdésre válaszolva: nekem is van egy ilyen barátom, tiszta szőke herceg kék szemmel típus, mégsem volt komolyabb kapcsolata eddig. Persze már rég nem szűz, érdeklődik a nők iránt ő is, ismerkedik, voltak pár hetes/hónapos kapcsolatai. Egyszer azt mondta nekem, hogy azért nem volt még komoly kapcsolata, mert ő ha egyszer elkötelezi magát valaki mellett, akkor ki is tart amellett a nő mellett. Viszont nem kötelezi el magát akkor, ha nem érzi, hogy hosszútávon minden klappolna (nem az apró dolgokra gondolok, hanem pl olyan dolgokra, hogy mikor legyen házasság, legyen-e gyerek, anyagi kérdésekben hogy állapodnának meg, ilyenek). Ezek a dolgok jobb, ha tisztázásra kerülnek néhány hét/hónap után, és akkor ő inkább kilépett, minthogy tovább rabolják egymás idejét. Szerintem ez tökre becsületes és fair dolog tőle.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!