Anyukák, tényleg igaz, hogy a gyermek iránti szeretet felülmúl minden korábbi érzést? (Szerelem, szeretet mások iránt, szóval mindent. ) Előtte senki iránt nem éreztetek így? Össze lehet hasonlítani valamivel?
Ez így van!Soha nem éreztem ilyet előtte.
És nem is fogok,csak a gyermekem iránt.Ez egy megmagyarázhatatlan érzés...
6 hónapos a lányom
Ez tényleg így van!
Mi sem bizonyítja jobban,hogy én egy visszahúzódó ember vagyok,jobb a békesség alapon soha nem szólok be senkinek,inkább tűrök...mióta anya vagyok a gyerekeimért simán belemegyek jogos konfliktusokba!!!szóval tökösebb lettem:))
és a "nagyon szeretem őket" nem elég jó kifejezés:D
Igen, én azt szoktam mondani, hogy EZ az igazi szerelem! És mindig érzem, ha csak ránézek arra az édes kis huncut pofijára! Még ha 1 perce az idegeimen táncolt is :)
15 hónapos a kislányom :)
Én (amig nem volt gyerekem) azt hittem ez csak az Anyukák "kifejezése" , meg hogy persze biztos imádják a gyerekeiket, de tuti tulzás :)
Azóta lett egy Kisfiam, és tényleg CSAK az tudja ez milyen érzés akinek van gyereke. Mindent és bármit megtennék érte. Imádom a Férjemet, de a Fiam iránti szeretet felülmúl mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!