Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember akit senki se szeretett még?
A szeretet az egy nagyon egyszerű dolog, vagy van bennem, vagy nincs és csak akkor várom kívülről mikor bennem nincs.
Hogy miért alakul ez így ki ahhoz célszerű megvizsgálni a gyerekkort, hogy várt gyerek voltam-e, elfogadtak-e.
#2es! mondasz valamit ! ėn nagyon várt gyerek voltam és teli vagyok szeretettel , sose volt gondom az ismerkedéssel, vagy valakivel kapcsolatba kerülni ( most nem csak párkapcsolatra gondolok.....) . Van ismerősöm, becsúszott gyerek, az anyja a 12. hét előtt gondolta meg magát, hogy na maradjon, mégse megy abortálni. 39 éves, de egy , 2évig tartó párkapcsolata volt jópár éve....
Bocs az OFFért.
Érdemes azon elgondolkoznod, hogy: miért tették ezt: "kihasználtak, átvertek". Számodra mit jelent a szeretet? Mi tartozik bele és mi nem?
Az, hogy kimondja valaki ezt a szót, még nem jelenti azt is: a cselekedeteivel igazolja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!