Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ember tud változtatni a szokásain, vagy kutyából nem lesz szalonna senki kedvéért?
"És olyan ember aki akaratgyenge és mindenki hibás rajta kivűl azon mi segít?"
Egy pár irdatlan nagy pofon az élettől. Amitől úgy frankón a padlóra kerül, egyedül marad egy kicsit a gondolataival.
Ha olyankor hajlandó gondolkodni a miérteken, vagy megtanulja kívülről vizsgálni magát, és kicsit beleássa magát az önismeret sötét bugyraiba, akkor garatáltan változtat.
Épp így voltam, megvoltak a kis nevetséges játszmáim, időnként gyerekes viselkedésem, hazugságaim a konfliktuskerülés érdekében stb. Aztán egy szakítás után végigmentem a fent említett folyamatokon. Hát.... fogtam a fejem saját magamtól, mikor megtanultam a másik szemével vizsgálni magam!!!
Ma már egész máshogy működöm. Ma már azért nem működnek a kapcsolataim, mert megmondom ha problémám van.
Szóval a végeredmény változatlan, de legalább magamnak nem hazudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!