Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik sok felnőtt ember ilyen gyerekesen?
Figyelt kérdés
Az egyik közeli ismerősömről és a pasijáról van szó. Az utóbbi időben eléggé nevetségesen viselkednek és ezt úgy teszik, hogy mindenki tud róla. Először is héthetente vesznek össze, s olyankor a csaj valami idézetet posztol, hogy bízott benne, de nem kellett volna stb, kitörlik egymást majd pár napra rá a srác visszajelölo facebookon ismerősnek s fotózkodni mennek, mint boldog pár. Aztán ugyancsak összevesznek facebookon ugyanez. A csaj 20+ os, a srác 35+os. Mégis mi készteti arra az embereke ilyen gyerekesen viselkedni?
Ha nem jó egy kapcsolat miért nem lépnek ki, ha pedig összevesznek, miért kell a facebookon mindenki tudjon róla.
Tudom, nem az én dolgom, de számomra akkor is érthetetlen ez a viselkedés.
2018. jún. 18. 16:53
1/4 anonim válasza:
És ezek még gyereket is vállalhatnak...
2/4 anonim válasza:
Jah, ezek a szakítás utáni idézetmegosztások annyira szánalmasak, hogy már kb én szoktam szégyelni magam olvasva őket...nagyon gáz. És igen, sokan felnőttként is egy potato agyi szintjén állnak.
3/4 anonim válasza:
Mindketten megrekedtek egy 12 éves szintjén, nem csoda, ha egymásra találtak. Sok boldogságot!
4/4 anonim válasza:
Mert megtehetik. Nincs felelősségre vonás, nincsenek következmények. Ez az oldal is jó példa erre. Bárkinek a fejéhez vághatod, hogyha érvel, hogy szűz, aztán önbizalommal telten elmehetsz aludni. Nem lesz következménye, nem fogod megtudni, hogy az illető nem szűz, nem fog leesni, hogy teljesen logikátlan dolgot írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!