Miért van az hogy egyre jobban rosszindulatúbb leszek?
Tanult viselkedésminta.
Jó, hogy felismerted a rosszat, ideje felülírni egy jóval! 😁👌
Első sorban ajánlom az asszertív kommunikációt. Torrentről keress egy könyvet hozzá! Nekem sokat segített a magammal való kommunikációban, jobban megértem magam, így észreveszem, ha rosszat teszek, és tudom, hogy hogyan csináljak-gondolkodjak jót/jól.
És pszichológus útmutatása is sokat segíthet egy jobb élet eléréséhez 😊
Nem hiszem, hogy egyedül vagy ezzel. Nagyon kevés az olyan ember aki közvetlen, megbízható és mosolygós. Erről lehetne órákat filozofálgatni és vitatkozni, hogy kinek a hibája és miért van, de felesleges. Gyerekként az ember még naiv, azt hiszi mindenki kedves és senki nem akar neki rosszat. Aztán ahogy múlnak az évek, egyre több embert ismersz meg a suliban, a munkahelyeden. Szép lassan rájössz, hogy a barátaid 90%-át kidobhatod a kukába és marad 2 akikkel valóban számíthattok egymásra minden téren és csak reméled, hogy a körülmények és az évek nem változtatják ezt meg.
Folyamatosan csalódsz az emberekben, a párkapcsolatokban, sokszor a rokonaidban is.
Abban viszont nem értek egyet, hogy fel kellene vágnod emiatt az ereidet, az életnek igenis vannak jó és szép pillanatai, amikért érdemes élni. Ezt mindenkinek saját magának kell megkeresnie. Az mindenesetre nem normális, hogy bottal versz néhány embert, ez egészen addig működik amíg valaki egyszer betakar és helyre rázódik az agyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!