Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van még valaki, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki, akinek a párja örömlány? Nektek milyen örömlánnyal párkapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés

A jelenlegi párom örömlányként dolgozik.

Párom, azaz nem kell eltartanom meg mindenféle drága kacatokat vásárolnom neki, mert ő teljes mértékben eltartja saját magát. Tehát itt nem sugardaddy-skedésről van szó, hanem tényleges párkapcsolatot értek. Meg egyébként én 27 vagyok, ő 43.

Ami engem illet engem nem zavar a munkája, azzal a feltétellel, hogy mindig védekezzen és kizárólag tőlem eshet csak teherbe (ha ez a kettő közül bármelyiket megszegi én azonnal szakítok). De ezeket leszámítva én is meg ő is csak pénzként tekint erre az egészre, azaz ez csak munka, vagyis csak üzlet.

Személy szerint én örülök, hogy végre van olyan nő, akit nem kell eltartanom és nem rágja a fülem, hogy minden méregdrága szirsz*rt vegyek meg neki illetve aki tényleg szeret. Az igazat megvallva ezzel a nővel én tényleg nagyon szeretve érzem magam. A legtöbb nő úgy bánt velem mint kb egy kutyával vagy egy darab szemeteszsákkal, nagyon nem vagyok hozzászokva, hogy nők kedvesek velem és szeretnek. Mivel mint írtam, nem a pénzért csinálja, így ez őszinte. Azaz tényleg szeret.

Engem csak ez érdekel.

De kíváncsi vagyok mi volt mások tapasztalata, akik örömlánnyal voltak párkapcsolatban?

Szívesen elolvasok történeteket, beszámolókat.

okt. 7. 18:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
57%

Nem nagyon van más opció?😆 Simán el tudna menni dolgozni a Tescoba, Aldiba, Lidlbe árut pakolni. Ahhoz nem kell semmilyen nyelvtudás, csak pakolni a tejet a polcra, a kasszàban meg lehúzni a vonalkódot. De amúgy takarítani is nyugodtan elmehet takarító cégekhez. Kutyához nem kell szólnia ott sem.

Neki soha sem fog úgy alakulni, mert neki ez a kényelmes. Soha nem lesz neki normális munkahelye, mert a pnájàval sokkal gyorsabb, egyszerűbb és jövedelmezőbb pénzt keresni. Aki qrva a mai világban azért az, mert az akar lenni. Minden màs csak rizsa.

okt. 7. 23:23
 12/38 A kérdező kommentje:

Buta vagy mint egy fadarab.

Sehol nem írtam, hogy Magyarországon vagyunk.

okt. 8. 06:20
 13/38 A kérdező kommentje:

Kívánom, hogy kerülj te is hasonló helyzetbe! És akkor meglássuk mennyire jártatod majd a p*fád

okt. 8. 06:25
 14/38 anonim ***** válasza:
46%
És máshol nincsen hasonló jellegű multi cég ahová dolgozni tudna elmenni? Takarító cégek meg a világ bármely részén vannak amihez nem kell semmilyen nyelvtudás. Csak tudod, egyszerűbb szétteni a lábát, mintsem elmenni és kétkezi munkát végezni. Gyorsan és könnyen jött pénz. Hülye lenne elmenni gürizni 8-12 órát! Téged pedig nagyon durván hülyének néz. Én, ha esetleg olyan helyzetbe fogok kerülni, akkor elmegyek és vállalok másod vagy akár harmadállást is! Nem kell kiállni a sarokra, ha nem akarok. Ő a testét akarja árulni közel 40 évesen is. Elég szánalmas kifogás a qrválkodásra az, hogy nincsen más opció. Nem akarja, hogy legyen más opció. Gondolkodj el, hogy szeretnél e a közel jövőben olyan nővel lenni, családot alapítani, akinek 40 évesen se szakmája, se nyelvtudása és csak a testét hajlandó árulni, de dolgozni nem akar. Persze, tudom, nagy dolog neked, hogy meg tudja venni magának a drága cuccokat. Gondolj arra, hogy amikor megvette a legújabb táskaját, azért hány csávót szpott le vagy élvezett bele a vaginájába. Neked ez rendben van?????
okt. 8. 10:12
 15/38 A kérdező kommentje:

Te életedben nem jártál még Svájcban, de okoskodni azt nagyon tudsz.

Kérlek add már meg annak a cégnek a címét, telefonszámát és egyéb elérhetőségét amely nyelvtudás nélkül is felvesz pl takarítókat.

Várom.

okt. 8. 13:01
 16/38 A kérdező kommentje:

Amúgy te értelmi fogyatékos vagy vagy csak egy bunkó majom?

Legalább végigolvasnád a kommenteket amiket írtam.

Ha az agyacskáddal felfognád a leírt szöveget, akkor látnád, hogy írtam, hogy nem vásárolgat egyáltalán drága sz*rokat (#7).

Szemben sok mások felett pálcát törő gyakoris álszent nő felett, akik viszont igen (volt szerencsém innen az oldalról találkozni nőkkel, a legrosszabbak, hiába nem örömlányok, de hozzájuk képest még a leglecsúszottabb utcalány is felüdülés).

okt. 8. 13:05
 17/38 anonim ***** válasza:
Normális értékrenddel rendelkező embernek nem fér bele, hogy az aktuális párja ezzel keresi a kenyérre valót.
okt. 8. 13:13
 18/38 anonim ***** válasza:
57%

Igen, igazad van. Nem jártam Svájcban. De biztos, ha járnék is ott vagy oda költöznék, akkor sem a kupiban dolgoznék qrvaként, hanem tisztességes munkát keresnék. Az, hogy ott minden második nő prosti, nem jelenti, hogy nekem is annak kell lennem.

Nem, nem vagyok fogyatékos, hanem olyan nő vagyok aki tartja is valamire magát és nem a pcsájaval fut be karriert. Egyébként a stílusod alapján nem is csoda, hogy csak a 40-es nők állnak veled szóba és abból is a nagyon alja. De amúgy meg egyik szavaddal ütöd a másikat. Azt írtad, hogy nem neked kell megvenni a drága xarokat, hanem megveszi magának. És hogy te emiatt szerelmes vagy már belé. Most meg azt mondod, hogy nem is vesz magának semmi drágát. Eldönthetnéd, hogy mi van, mert ezt alapjául véve szerintem te vagy inkább a fogyatékos.

Figyu, én életeket mentek, egészségügyben dolgozok és nagyon pedzegetem a mentőtiszti főiskolát is. Nos, a te nőd meg pénzért baxik másokkal még 40 évesen is. Nem vagyunk egyformák. Szerencsére.😅😅😅

okt. 8. 15:17
 19/38 anonim ***** válasza:
42%
Egyébként biztos, hogy vannak takarító cégek akik nyelvet nem beszélő külföldieket alkalmaznak. Ja, hogy fele annyi az órabér, mintha valaki megbaxná őt? Ugye te is érzed, hogy mekkora egy szutyok nőért vagy oda?
okt. 8. 15:20
 20/38 A kérdező kommentje:

Nem tudom mivel másabb egy gyárban zombi munkát csinálni éhbérért és néhány év alatt ronccsá válni mint napi 1-2 férfival lefeküdni (sokszor még azt sem) kb fél órára.

Egyébként meg ez a lekezelő stílus a 40+ nők felé iszonyú gáz tőled. Csak jelzem, te is leszel majd annyi.

Meg egyébként nekem javarészt idősebb nőkkel volt viszonyom. Mert érettebbek agyilag és az ágyban is jobbak. Nincsenek elszállva maguktól és már tudják, hogy nem körülöttük forog a világ, és a testükben is sokkal magabiztosabbak, azaz nyilvánvalóan a szex is sokkal jobb. Szóval erről ennyit. Inkább egy érett személyiségű magabiztos 40+ éves nő mintsem egy hisztis kényes huszonéves aki még azt sem tudja hogyan nyúljon magához.

Nem fogok hasra esni tőled, nekem egyik rokonom pont ugyanazt a munkát csinálta mint te. Néhány év alatt egy idegroncs lett belőle, a saját családtagjai is ki nem állhatták, annyira kikészítette a munka. Sokkal jobban mint pl a páromat.

Továbbra is várom azoknak a cégeknek az elérhetőségét, kontaktját.

Mert mi már hónapok óta keresünk ilyeneket.

okt. 8. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!