Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van még valaki, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki, akinek a párja örömlány? Nektek milyen örömlánnyal párkapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés

A jelenlegi párom örömlányként dolgozik.

Párom, azaz nem kell eltartanom meg mindenféle drága kacatokat vásárolnom neki, mert ő teljes mértékben eltartja saját magát. Tehát itt nem sugardaddy-skedésről van szó, hanem tényleges párkapcsolatot értek. Meg egyébként én 27 vagyok, ő 43.

Ami engem illet engem nem zavar a munkája, azzal a feltétellel, hogy mindig védekezzen és kizárólag tőlem eshet csak teherbe (ha ez a kettő közül bármelyiket megszegi én azonnal szakítok). De ezeket leszámítva én is meg ő is csak pénzként tekint erre az egészre, azaz ez csak munka, vagyis csak üzlet.

Személy szerint én örülök, hogy végre van olyan nő, akit nem kell eltartanom és nem rágja a fülem, hogy minden méregdrága szirsz*rt vegyek meg neki illetve aki tényleg szeret. Az igazat megvallva ezzel a nővel én tényleg nagyon szeretve érzem magam. A legtöbb nő úgy bánt velem mint kb egy kutyával vagy egy darab szemeteszsákkal, nagyon nem vagyok hozzászokva, hogy nők kedvesek velem és szeretnek. Mivel mint írtam, nem a pénzért csinálja, így ez őszinte. Azaz tényleg szeret.

Engem csak ez érdekel.

De kíváncsi vagyok mi volt mások tapasztalata, akik örömlánnyal voltak párkapcsolatban?

Szívesen elolvasok történeteket, beszámolókat.

okt. 7. 18:40
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy A2 nyelvtudás kell. Betanított munkákhoz is.

Ahogyan azt is tudhatnád, hogy Svájc nem eus ország, így a képzéseiddel sz*rt sem érsz.

Egyébként meg ha nem vagy személyesen érintve akkor a véleményed kb nullát ér. Nem ér semmit egy olyan ember véleménye akármivel kapcsolatban akinek semmi köze nincs ahhoz a dologhoz. Ez dettó igaz akármi mással kapcsolatban.

okt. 8. 23:54
 32/38 anonim ***** válasza:
38%

Csodálatos a stílusod.🫢 A nőddel is így kommunikalsz, hogyha valamiben nem értetek egyet és hasonló jelzőkkel illeted, minthogy barom? Igen, büdös neki a munka. Azért árulja a testét, mert könnyebb pénzszerzési lehetőség, mint a 12 órás gyári meló. Szóval de, a nőd kényelemből és kedvtelésből qrválkodik. Te ezt nem akarod vagy nem tudod sem felfogni, sem elfogadni. Neki soha nem lesz normális munkája. Mint mondtam akkor lesz neki értelmes munkahelye amikor már a kutya sem akarja a farkát beledugni. Akkor viszont már muszájból kell abbahagynia és nem azért, mert nem akarnà. Nem, nem kell minden munkához a2-es nyelvtudás. Vannak bizonyos munkakörök a világ bármely országában amelyhez nem kell nyelvtudás - ilyen pl a takarítás és a mosogatói pozíciók. Nagyon sokan ezzel kezdik külföldön és mire megtanulja a nyelvet, addigra kereshet olyat ahol megvan az a hőn áhított a2.

Figyu, nekem tök mindegy, hogy mit csinálsz. Maradj vele, ha neked jó, de az tuti, hogy a néni hazudik neked és azért qrválkodik, mert komfortos és kényelmes. Mondom, ha neked ez jó, neked ez megfelel akkor hajrá.

Ne aggódj, nekem pasiként te is egy nulla vagy. Nagyon gáz, hogy ennyire leadod a színvonalat és ennyire igénytelen leszel, hogy egy punciba bedughasd. Gáz vagy ember. Nagyon nagyon. Mondjuk sokszor azt mondom, hogy a zsák a foltját. Pontosan a lepkédhez illesz, aztán majd rájössz, hogy ez csak egy átmeneti időszak az életedben és keresel egy normális nőt aki tartja is magát valamire és nem a pnájával bssza össze a vacsorára valót.

Igazából sajnállak téged.

okt. 9. 00:18
 33/38 A kérdező kommentje:

Akkor kérlek írd már végre le melyek azok a cégek amelyek nyelvtudás nélkül felvesznek takarítókat Svájcban?

Mert azóta is várom.

okt. 9. 00:58
 34/38 anonim ***** válasza:
43 évesen még terveztek gyereket is?
nov. 18. 19:53
 35/38 A kérdező kommentje:

Erős, egészséges nőnek ismertem meg a párom. Szóval miért ne?

nov. 18. 20:09
 36/38 anonim ***** válasza:

Egyébként én Svájcban èltem,tudom nehéz.

Ami a legfontosabb egy szakma pl cukrász vagy festő és mellé némi nyelvtudás.

Igen tudom a gyerek se lehetetlen, idősebb nő is szül meg a fiatal se tud sokszor teherbe esni

nov. 18. 20:18
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem értem amúgy az emberek megvetését ebben a témában.

Egy ilyen nő 1-1,5 milliót keres.

Mondjuk ha valaki gyárban dolgozik egy érettségivel, akkor 4szeresét megkeresi.

Sőt ha pl egyedül neveli a gyerekeit, vagy albit fizet és nincs társa, ez még mindig sokkal jobb mint éhezni, lepukkanni.

nov. 27. 00:40
 38/38 anonim ***** válasza:

Én A2 nyelvtudással is nehezen helyezkedtem el, konyhán dolgoztam.

Te volt külföldiekkel, és az ausztriaiak utálják a magyarokat.

Reggel mentem 7re,déltől 15 óráig szünet, utána vissza estig.

Hát kb nem volt szabadidőm 🫠

nov. 27. 00:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!