Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki, akinek a párja örömlány? Nektek milyen örömlánnyal párkapcsolatban lenni?
A jelenlegi párom örömlányként dolgozik.
Párom, azaz nem kell eltartanom meg mindenféle drága kacatokat vásárolnom neki, mert ő teljes mértékben eltartja saját magát. Tehát itt nem sugardaddy-skedésről van szó, hanem tényleges párkapcsolatot értek. Meg egyébként én 27 vagyok, ő 43.
Ami engem illet engem nem zavar a munkája, azzal a feltétellel, hogy mindig védekezzen és kizárólag tőlem eshet csak teherbe (ha ez a kettő közül bármelyiket megszegi én azonnal szakítok). De ezeket leszámítva én is meg ő is csak pénzként tekint erre az egészre, azaz ez csak munka, vagyis csak üzlet.
Személy szerint én örülök, hogy végre van olyan nő, akit nem kell eltartanom és nem rágja a fülem, hogy minden méregdrága szirsz*rt vegyek meg neki illetve aki tényleg szeret. Az igazat megvallva ezzel a nővel én tényleg nagyon szeretve érzem magam. A legtöbb nő úgy bánt velem mint kb egy kutyával vagy egy darab szemeteszsákkal, nagyon nem vagyok hozzászokva, hogy nők kedvesek velem és szeretnek. Mivel mint írtam, nem a pénzért csinálja, így ez őszinte. Azaz tényleg szeret.
Engem csak ez érdekel.
De kíváncsi vagyok mi volt mások tapasztalata, akik örömlánnyal voltak párkapcsolatban?
Szívesen elolvasok történeteket, beszámolókat.
Látom továbbra sem fogod fel a különbséget. Svájc NEM Németország se nem Ausztria. Felejtsd el, hogy nyelvtudás nélkül munkát találsz. Ezekben a csoportokban legtöbbször kiírják, hogy min. A2-es nyelvtudás kell. Persze a párom elkezdett tanulni, már ért alap kifejezéseket, meg örömlányként is rengeteg ragad rá, nincs teljesen elveszve, de azért még mindig nem olyan stabil a nyelvtudása, hogy egyedül önállóan fix munkahelyet találjon.
Továbbra sem értem mitől lenne valaki alja csak mert örömlány.
Egy rakás más nő ugyanúgy szanaszéjjel csalja a pasiját és egy rakás férfival szexel de még pluszban hazudik is meg még eltartati is magát. Ismerős NETTÓ ötezer frankot keres, a barátnője nem dolgozik egyáltalán semmit és az ismerősöm pénzén él cserébe még egy rakás pasival szexel össze-vissza. Ez akkor most mivel jobb? Nálunk legalább senki sem kell eltartassa a másikat, és nincs hazudozás meg színlelés sem a másik előtt sem, őszinték vagyunk egymással.
A párom évekig volt egyébként szimpla munkaviszonyban (étterem Magyarországon, illetve pont takarítónő is), gyakran napi 12h dolgozott, de történt olyasmi ami miatt nem tudott napi 12h munkából sem megélni és úgy alakultak a dolgok, hogy elkezdte ezt csinálni.
Nem. A legtöbb helyen a kupi recepciósa lebeszél a vendégekkel mindent előre (megjegyzem felülreprezentálnak a magyarok a nők között, megszámlálhatatlan magyar nővel ismerkedtem már meg, akik a párom munkatársai vagy főnökei voltak).
Persze nyilván aki beszéli a nyelvet az sokkal többet tud keresni.
Nem, te nem fogod fel! Vagy Svájcban nincsen más munka, csak a prostitúció???? Nem csak igénytelen vagy, de buta is. Svájc ez nagyon magas GDP-vel rendelkező ország egyébként. De amúgy értelmezni sem tudsz - azt írtam neked, hogy minden egyes országnak van magyar nyelvű magyarok által létrehozott álláskereső csoportja. Van Németországnak, van Ausztriának és van Svájcnak is. De látom, hogy a szövegértelmezéssel igen nagy problémáid vannak.😅 Nem baj, fuss neki még egyszer!
Egyszerűen csak mentegeted őt előttem, hogy miért qrválkodik. Pedig csak annyi az oka, hogy könnyebben jött pénz és ezért nem fog váltani. Majd esetleg akkor, ha nem lesznek kuncsaftjai, és nem fogja neki megérni. De addig ő nem fog elmenni egy iskolába takarítani vagy elmenni a bótba tejet pakolni.
Mondom, ha neked ez jó, hát lelke rajta, engem aztán nem érdekel, hogy neked 27 évesen van egy 40 éves nőd aki prostitúcióból él meg. Egyébként itt most szó se volt arról, hogy ki hogy csak kit és ki él ingyen, a pasiján. Engem ez nem érdekel, mert nem a témához van köze.
Te megkérdezted milyen egy qrvával élni, én meg elmondtam nőként, hogy aki 40 évesen is ezt csinálja az retek egy nő lehet, akivel normális férfi szóba sem áll. Ahogyan írták itt neked a normális értékrenddel rendelkező embernek nem fér bele az, hogy a pàrja szexuális szolgáltatásból éljen. De mondom, ha neked ez jó és neked ez tetszik, akkor csináld nyugodtan.🫢 Szerintem hányinger és undorító, de te tudod!
De tessék! Itt a svàjci munkákat hirdető magyar nyelvű magyar tagokkal lévő csoport. Lépjetek be és keressetek tisztességes munkát az éjszakai lepkédnek! Nem kell megköszönni!
Igazából te nem is vagy személyesen érintve. Tehát se te nem voltál kapcsolatban se nem vagy érintve, ergo a kérdés nem is releváns számodra, hanem kb csak amolyan "ahogyan a hülyegyerek elképzeli" az egész.
Egyébként meg évekig dolgozott 12h műszakokban meg ilyen gyári munkáknál is, meg igazából most is mondta, hogy elmenne gond nélkül amint sikerülne ilyen munkát találnia, az utóbbi időben is volt, hogy napi több órát tanulta a nyelvet.
Ezekben, meg ehhez hasonlókban én mind bent vagyok. De mint írtam korábban is A2 nyelvtudás alatt kb esélytelen munkát találni Svájcban. Az, hogy Németországban meg Ausztriában mi van azt nem tudom és nem is érdekel.
Nem, nem vagyok személyesen érintve szerencsére, de megengeded nekem, hogy ettől függetlenül legyen nekem véleményem?😄
Na, itt a válasz. Büdös neki a 12 órás meló meg a kétkezi munka. Csak kinyögted nagy nehezen, hogy igazam van és azért qrva, mert az akar lenni, nem pedig azért, mert "nincsen más opció". Más nők napi 8-12 óra munka, házi munka 1-3 gyermek mellett tesznek le szakmát vagy diplomát. Essek hasra, ha napi 2 numera után leül tanulni egy kicsit a németet? Mi van? Én a munkám és a gyerekem mellett jelenleg van hogy napi 5-6 órákat tanulok, hétvégén pedig reggel elkezdem és este hétig max akkor kelek fel a laptopon elől, ha a gyereknek kell valami. Ez az intenzív tanulás, nem az, hogy napi 1-2 órát leül "tanulni", de a nyelvet még mindig nem beszéli annyira, hogy el tudjon menni a bótba pakolni a májkrémet. Akkor hogy tanul???? Sehogy. Ne haragudj, de nem tudom a lepkédet komolyan venni!😄
Senki nem írta, hogy mi van Németországban és Ausztriában. Neked vagy szövegértelmezési problémáid vannak, vagy tényleg van valami mentàlis fogyatékosságod. Kajak úgy érzem, hogy valami 100 nálad.😄😄
Egy kötekedő b*rom vagy. Már vagy tízszer leírtam, hogy nem mehetsz el még májkrémet vagy salátát sem pakolni ha nincs nyelvtudásod.
Abból pedig, hogy korábban Magyarországon 12h műszakokban dolgozott nem tudom hogyan szűröd le, hogy büdös neki a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!