Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kamionosok Belgába tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamionosok Belgába tényleg sok örömlánnyall találkoztok?

Figyelt kérdés

A párom kamionos lett.. anni is kamionozott akkor mesélte h belgába mennyi qurva van. Akkor meg nem voltunk együtt..

Most ahol van azt mondta oda nem mennek.

Erre kiderült ma ma már ott van.. csak elfelejtette említeni mi az úticélja.. ráadásul ma láttam h még a gyűrűjét is itthon felejtette a férjem.. micsoda véletlen..

Konkréttan ezekután nem tudom mit gondoljak az ágyamba már lehet nem engedném be..

2019. febr. 4. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Nincs olyan, hogy Belga. Az egy magyar zenekar.

Belgium van.

2019. febr. 4. 19:19
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem akarok kötözködni, de nem kell ahhoz kamionosnak lenni, hogy bárhol össze fusson az ember örömlánnyal. Aki akar, az minden hol talál. Akinek meg nincs rá igénye, sehol sem veszi igénybe szolgáltatásukat.
2019. febr. 4. 19:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves első köszi a választ nem volt hasznos.. gondoltam rövidítek ahogy szoktunk!

Második köszi, de úgy gondolom itthon kicsit könnyebb lebukni mint külföldön...

2019. febr. 4. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
A féltékenység öli meg a kapcsolatot, az alaptalan. Nem kell kombinálni. Prostihoz nem kell "belgába" menni. És nem, itthon se könnyű lebukni... ha meg "ukránba" meg ott még aprópénzért is megkapja a lányokat az ember. Amúgy Hollandiában van inkább ez, nem ott. Legalábbis nem több.
2019. febr. 4. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is kiszúrta a szemem a belgaország.
2019. febr. 4. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
2019. febr. 4. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
6-os! 🤣🤣🤣
2019. febr. 4. 21:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudni nem feltétlen jelenti azt hogy megcsal. Masodik:lehet azért nem mondta hogy arra veze az útja hogy ne gondolj semmi rosszra. Vagy azért mert tényleg megcsalhat. De ne gondolj egyből a legrosszabbra, mert ezt otthon lakva is megtehetné veled egyszerűen befizet valahova egy órára és azt sem tudod meg.

Akkor feltételez bármi ilyet ha a kapcsolatotok esetleg megváltozott nem a régi semmi akkor gyanakodj különben csak megölöd ezt a kapcsolatot a feltetelezeseiddel. A gyűrűt más is felejtette véletlen már otthon én is minden este leveszem volt hogy elfelejtette félvenni és nem csaltam meg a párom. Ez jelentéktelen is hiszen ha prostikkal csal nekik oly mindegy lenne mi van a párod ujján!! Nem párkapcsolatot keresnek. Ne told túl szerintem.

2019. febr. 4. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Belgiumban élek amúgy.Ha ez megnyugtat,van néhány hely Antwerpenben,meg Brüsszelben,ahol kirakatban állnak a lányok.De kb ennyi amit én làttam.Belgium egy nagy falu.Az emberek keveset járnak szórakozni és minden bezár este 6-kor....gondolom nem Antwerpen meg Brüsszel főutcàin kocsikázik.Itt nem menő a kamion :D
2019. febr. 5. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha k*vához akar menni, ahhoz nem kell Belgiumba menni.
2019. febr. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!