Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom megcsalt egy örömlánny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megcsalt egy örömlánnyal, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Négy éve együtt vagyunk, osszekoltoztunk és a jövőnket terveztük közösen. Voltak nehezebb napjaink, de mindent megtudtunk oldani. A párom külföldön dolgozik, és a mai napon hívott fel, hogy el kell mondania valamit: megcsalt egy örömlánnyal. Elméletileg eleinte buliba ment a legjobb haverjával, majd "annyit ittak", hogy világát se tudta. A haverja fizette be őket, aki pontosan jól tudja, hogy kapcsolatban van a párom. Elmondása szerint, csak egy 10 másodperces aktus történt, majd kirohant a szobából és azóta örjöng magában. Én nem így ismertem meg őt, mindig is egy nagyon kimért, őszinte és szeretetteljes ember volt, minden problémát megoldottunk közösen. Rettenetesen sajnálja, de megtörtént.

Mi tevő legyek? Vélemények? 22/L

nov. 26. 23:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
#20 úgy mint én a kipakolt asszonyom mellett seggfej. Vele vagyok a rosszban is, így is minimális, ami rám jut belőle. További "boldog" öncélúskodást, majd látod, mire jó és mire nem.
nov. 30. 08:42
 22/25 anonim ***** válasza:
21: a te elcseszett megkeseredett eletedert miert masokon elek ki a flusztracioid?
nov. 30. 09:23
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Frusztráció a neve, és ha frusztrált is lennék, azért lenne, mert ezt vállaltam. Nem élek ki semmit rajtad, csak a hülye emberek iránti megvetésemet, de ez természetes akkor is, ha eredendően semmi rálátásod nem lehet ilyesmire.
nov. 30. 09:29
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

Ha a megvetest akarod gyakorolni hulyeken, akkor csak a tukorig kell elmenned.

En irtam egy velemenyt, te meg szemelyeskedesbe kezdtel. Akkor ki a hulye?

nov. 30. 10:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a 21#es élete pont, hogy nem elcseszett, megkeseredett, hanem attól értékes, hogy akinek megfogadta a jóban rosszbant, betartja és nem a könnyebb utat választja. Ezt hogy nem érted 22#es?
nov. 30. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!