Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ezt az egészet?
Elkezdtünk beszélgetni a munkatárssamal amiből több dolog is kialakult,viszont neki van felesége.Úgy kezdtük az egészet hogy csak szex semmi más de ő is elkezdett többet érezni irántam és én is iránta.Aztán nyáron lebuktunk és felhoztam neki azt hogy lehet abba kellene hagynunk ezt az egészet de ő mondta hogy nem szeretné és inkább kockáztassunk, ez volt augusztusban,szeptemberben még ugyanúgy beszéltünk taliztunk történtek a dolgok de most viszont aligha beszélünk már nem is kapok olyan üziket tőle mint akkor,máshogy is viselkedik és nem tudom mi a helyzet most mert megbeszéltük hogy ha már egyikünk se akar semmit a másiktól akkor azt tudatni fogjuk egymással, de semmit nem mondott ,ez így az egyik napról a másikról történt néha még úgy érzem hogy többet akar de van hogy azt érzem hogy meg szokásból beszélgetünk már egy kicsit.Lehet inkább közöljem vele hogy fejezzük be ezt az egészet vagy várjam hátha lép valamit?vagy ezt talán azért lehet mert kiderültek a dolgok és ugymond meghúzza magát, vagy igazából tényleg az ő részéről ennyi volt és csak szórakozni akart?vagy csak nem tudja eldönteni mit akar?
Soha nem voltam ilyen helyzetben és nem is akartam ilyenbe bele kerülni de meg történt, maximum csak olvastam vagy hallottam ilyenről de így nem tudom hogy mit kellene csinálni
Könyörgöm szoközt használj már.
Vagy azért vett vissza, hogy kisebb legyen a kockázat vagy csak lszr. Kérdez meg tőle.
Magadtól meg azt, hogy jó-e neked így.
Szépen, lassan koptat le, hogy ne hisztizz és ne borítsd a bilit.
Igazából már nem érdekled annyira szerintem, mindegy, hogy miért,de az egésznek a leépítés a célja valószínűleg.
Mint fentebb írtam,óvatosan csinálja, hiszen nagy a kockázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!