Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ennyi idősen sincs igénye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ennyi idősen sincs igénye saját lakásra/albérletre, hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Egy olyan férfivel ismerkedek, aki elmúlt 50 éves és a szüleinél lakik, előtte meg mindig az aktuális nőihez költözött oda …

Az utolsó nője nemrég tette ki a lakásból, miután rájött, idegen nőket vitt oda, mikor ő hosszabb időre távol volt.

Egyelőre egyszer említette, hogy kivesz egy albérletet, de azóta semmit nem lépett. A velem való találkozásokat meg gondolom majd az autóban vagy a rekettyésben képzeli el megoldani.

Eddig egy virágot kaptam tőle, ha pedig fizetni kell valamit, mindig mondja, hogy nincs pénze vagy ennyi pénze van csak. Ezeket hetente említi nekem.

Nagyon úgy tűnik, egy gátlástalan élősködőbe futottam bele :(

máj. 7. 14:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Jesszus, lapát, azonnal. Lehetőleg még tegnap.
máj. 7. 14:42
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Te magad is tudod a választ!

42/N

máj. 7. 14:43
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
máj. 7. 14:51
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Ez még kérdés?

Egyébként egy nagy életművész lehet, ha ennyi idősen itt tart, de mindig akad nője...

máj. 7. 15:04
 5/16 A kérdező kommentje:

Valaki mindig akad, mert jól néz ki, de azért már kezd lejárni a szavatossága.

Viccet félretéve, szédít mindenkit jobbra-balra, gondolom az lesz majd a befutó, akihez odaköltözhet.

máj. 7. 15:18
 6/16 anonim ***** válasza:
42%

Tulajdonképpen csak le szeretted volna írni a történetet, nem? Mert amit írtál, abból már egyértelműen lejön, hogy te is tudod, mi a jó döntés, sőt, már döntöttél is.

Egyébként, legalább annyi a fickó javára írható, hogy őszinte. Semmi más.

máj. 7. 15:25
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Igen, ez egy olyan mamát akar, akit dughat is. Tiltsd le a francba, ne is lásd!
máj. 7. 15:31
 8/16 A kérdező kommentje:

Őszinte? :)

Sajnos nem.

Volt neki egy 54 éves nő, csalta azt is, az meg szerelmes is volt belé, szerintem fizetett neki mindent :)

Velem is próbálkozott, hogy ez meg az a ruha tetszik neki, neten kinézte, kosárba beletette 😃😃😃

máj. 7. 15:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fickó egy igazi kaméleon! Menekülj! Sajnálom azokat, akiket lehúzott! 34/N
máj. 7. 15:44
 10/16 A kérdező kommentje:

Az, ahogy írod.

Tegnap a fb-on belefutottam is olyan régebbi posztjaiba, hogy társkereső csoportokban utazáshoz keresett parnert belföldre/külföldre, de gondolom azt is a mamákkal fizettette volna.

Amúgy egy csomó komment volt alatta, ezen behaltam :))

máj. 7. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!