Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyi idősen sincs igénye saját lakásra/albérletre, hagyjam az egészet?
Egy olyan férfivel ismerkedek, aki elmúlt 50 éves és a szüleinél lakik, előtte meg mindig az aktuális nőihez költözött oda …
Az utolsó nője nemrég tette ki a lakásból, miután rájött, idegen nőket vitt oda, mikor ő hosszabb időre távol volt.
Egyelőre egyszer említette, hogy kivesz egy albérletet, de azóta semmit nem lépett. A velem való találkozásokat meg gondolom majd az autóban vagy a rekettyésben képzeli el megoldani.
Eddig egy virágot kaptam tőle, ha pedig fizetni kell valamit, mindig mondja, hogy nincs pénze vagy ennyi pénze van csak. Ezeket hetente említi nekem.
Nagyon úgy tűnik, egy gátlástalan élősködőbe futottam bele :(
Ez pont olyan mint az exem.
52 évesen szülőkkel élt egy panelban.
Mondjuk ez egy virágra sem költött az egy év alatt.
Jóképű , magas, de előbb utóbb lejár az ideje neki is .
"velem való találkozásokat meg gondolom majd az autóban vagy a rekettyésben képzeli el megoldani."
Vagy mondjuk nálad.
Dolgozik pedig, de azt is félvállról veszi.
Megtankolja az autóját (felső középkat.) és szerintem ennyi, kimerült a keret. Anyuci otthon meg eltartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!