Csak szerintem megalázó albérletben lakni? Hogy nincs saját házam és albérletre kényszerülök
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 22:08
2/31 anonim válasza:
Csak szerinted. Pl. Nyugat-Európa lakosságának elég jelentős százaléka nem érzi annak.
3/31 anonim válasza:
Nem az, máskülönben hol laknál? A híd alatt? Te magad írtad, hogy kényszerből van, ráadásul lehet csak átmeneti állapot lesz. Jó mondjuk nem ismerem az anyagi helyzetedet, de nem tudhatod mi lesz 10 év múlva.
5/31 anonim válasza:
Miért lenne megalázó? Laknod kell valahol, és ilyen bérek mellett kell egy élet amíg meg tudsz venni egy lakást
6/31 anonim válasza:
Így lakni nem megalázó, az viszont gáz, hogy a társadalom karvaly tagjai milyen pénzeket képesek elkérni ezen "hodályokért".
7/31 anonim válasza:
Kolis vagyok. Valóban megalázó lenne, ha olyan rossz lenne a tanulmányi eredményem, hogy nem kerülnék be újra a koliba.😝
8/31 A kérdező kommentje:
23
Én cikinek érzem, hogy fizetnem kell egy kizsákmányoló tulajdonosnak azért, hogy lakhassak valahol. És mivel a pénzem nagyrésze albérletre megy el, nem tudok szinte semmit sem félre rakni, amiből saját házat vehetnék.
2021. júl. 28. 23:25
9/31 anonim válasza:
"kizsákmányoló tulajdonos"
Kicsit elkéstél. A kommunizmus már lejárt lemez.
10/31 anonim válasza:
8-as, tipikus szegény gőg.
Én ezért nem kérek albérlőt a házamba.
Nagyon sok tulaj egyáltalán nem kizsákmányoló, egyszerűen rá van szorulva, hogy kiadja a házát/lakását/szobáját/házrészét. Amekkora kárt tudnak okozni az albérlők, nem is csoda, hogy megkérik az árát.
Vegyél fel nyugodtan hitelt és fizesd a saját lakásod törlesztését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!