Utáltok 4.en lakni ? Nincs lift. Negyemeletes
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 16:22
1/17 anonim válasza:
Kollégista koromban két évig laktam negyediken. Lift nélkül.
Most futár vagyok, olyan részén vagyok, ahol szinte csak 4 emeletesek vannak (cipeld fel a 4. emeletre a 2x30 kiló kutyatápot, vagy a plazmatévéket egyedül). Fejlődik a kondid, na. :D
3/17 anonim válasza:
Ismerek egy majdnem 80 éves nénit, aki a 4.-en lakik, lift nélküli házban. Szinte minden nap jön-megy.
4/17 anonim válasza:
Tanulj, dolgozz...és akkor lehet lesz pénzed más lakásra. Értem a problémád, de mondjuk milliók örülnének ha fedél lenne a fejük felett...még ha a 4. emelet lenne is.
5/17 anonim válasza:
#4:
Ez is ilyen tipikus First World Problems-kérdés.
6/17 anonim válasza:
Nem a legkényelmesebb, de fiatalon még ki lehet bírni. Gondolom több emelet már nincs, így felső szomszéd sem. Én inkább lépcsőznék, mint hogy a dobogást hallgassam fentről.
7/17 anonim válasza:
3.-on lakom egy 4 szintes (magasföldszint+3 emelet) lift nélküli társasházban és én kifejezetten szeretem, hogy felettem nem lakik senki.
8/17 anonim válasza:
3. on lakok a 3 ból, de nem utálom.
Bár költözésnél brutál volt fullra berendezni a lakást és mindent a 3. ra felcipelni.
9/17 anonim válasza:
Abszolut semmit nem jelent, megszokás kérdése. Mi 10 napos edzőtáborban voltunk a negyediken lift nélkül, nem esett jól de nem is volt tulzottan megterhelő, csak első 2 nap tűnt mehéznek, utána megszoktuk, meg se kottyant.
10/17 anonim válasza:
Nem tudjuk, hany eves vagy. Latogatoidnak valoban okozhat problemat. Mikor rossz volt a lift, nem imadtam az otodikre cipelni a 22 kilos borondot nokent, de elment.
Amugy melegben, faradtan megertem, de inkabb ereznem minden alkalommal, milyen fasza edzett ember vagyok.
Miota csaladi hazban lakom, direkt rohangalok a lepcson le-fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!