Csak szerintem megalázó albérletben lakni? Hogy nincs saját házam és albérletre kényszerülök
Nekem kizárólag a saját lakás jöhet szóba. Nélkülözve élek, mert próbálok minden egyes fillért félretenni a saját lakásra.
A biztonságot csakis a saját lakás jelentheti.
És ez egyáltalán nincs így, ahogy a 19-es írja. Ez csupán a gazdag lakástulajdonosok propagandája.
A fiatalok beveszik ezt a hülyeséget, hogy gáz mamahotelban lakni, elmennek egy albérletbe és tömik a tulajok zsebét úgy, hogy nekik nem marad semmi.
A mamahotel egy nagyon jó befektetés. Ha eltartatod magad a szüleiddel, 25-30 éves korodra összegyűjtesz egy lakásra valót és onnantól tiéd a világ.
22.
Egyáltalán nem szégyen, ha albérletben lakik valaki.
Az, hogy neked ilyen szar, az nem a lakástulajdonosok hibája. Menj vissza akkor vidékre basszus, ahelyett, hogy itt sírsz és szidsz embereket mint a bokrot. Mire jó ez? Gondolom nem vagy a radiátorhoz láncolva a lakásban...
"Eltartatod magad a szüleiddel..."
Gratulálok... remek, felelősségteljes hozzáállás. Ahelyett, hogy a saját hibádat próbálnád megoldani, ráülsz a szülők nyakára. Újra. Még évekig.
Ezek után azt mondom, akkor meg is érdemled, hogy szar neked.
Nem megalazo de sokszor egy szukseges rossz. Lakni kell valahol es ha nincs sajat akkor fizetni kell az alberletet.
En 2 evig bereltem lakast es soha nem ereztem magam otthon. Nem is rendeztuk be szepen, csak ami szukseges volt.
Magyarorszagon nem is berelnek az biztos mert nincs meg a kulturaja. Az emberek olyan lakasokat adnak ki amit nalunk nem is venne ki senki, csak aron allul. Egyik haverom berel egy lakast es neki kellett sajat penzbol parkettaznia mert nem volt rendes padlo. Az meg milyen dolog hogy nem engedi meg a tulaj hogy oda bejelentkezz hogy hivatalosan ott laksz?
Vannak akik nem adnak ki lakast gyerekes csaladnak sem. Ha meg a tulaj meggondolja magat hogy megsem adja ki tovabb, akkor felmond neked es kereshetsz masik alberletet.
Miota van hazunk azota erzem hogy munka utan tenyle haza megyek nem mas lakasaba amit berlek. Hitel van a hazon az igaz de senki nem rug ki innen ameddig rendszeresen fiztem es elobb-utobb enyem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!