Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam a feleségnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a feleségnek vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

A napokban elkezdett írogatni egy férfi messengeren. Hogx vagy, mit csinálsz, korán ébredtél..

Nem válaszoltam neki, de nagypn bosszantott hogy nem fejezi be, így aztán kiosztottam hogy szégyellje magát, meg inkább a házasságával foglalkozzon, mint más nőkkel. Becsülje meg a feleségèt. Azt válaszolta hogy többet nem fog írni.

De a bibi az, hogy a feleséggel jóban voltam, régebben együtt dolgoztunk. Most sem vagyunk rosszban, csak nagyon ritkán beszélünk.

Nos. Én is a hűtlen férjem miatt váltam el.

Nem akarom hogy őt is érje ilyen dolog.

Vszínű ha a férj nekem írogatott akkor más nőknek is.

A kérdésem az hogy szóljak-e a feleségnek. Mutassam meg az üzenetet, mert tuti nem csak nekem írt. Én örültem volna neki annak idején ha vki szól. Nem szenvedek éveket.

Vagy. En leszek a rossz, félreérti a feleség

Esetleg hagyjam az egészet?

Ti mit tennétek?

2021. aug. 10. 10:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
74%

Ez semmi sajnos.

Ha nekem irna vki hogy neki irogat a parom, a párom kimagyarázná, plusz effektiv megcsalas nem tortent, ergo egy ket veszekedessel ugyan de nem valtozna semmi.

2021. aug. 10. 11:00
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem hagyd, lehet, tud róla a feleség, lehet, nem. Ha ártatlan dolgokat írt, akkor pláne hagyd.
2021. aug. 10. 11:01
 3/24 A kérdező kommentje:
Igen, de minden megcsalás ártatlam beszélgetésekkel kezdődik...
2021. aug. 10. 11:25
 4/24 anonim ***** válasza:
68%
De te nem folytatod és kész
2021. aug. 10. 11:27
 5/24 anonim ***** válasza:
72%

Én biztos elmondanám. Tudja meg mit csinál a férje. Ha jó a kapcsolatuk, simán rendezik és nem lesz belőle semmi. Ha meg ez kiveri a biztosítékot, ott sok dolog gyülemlik már, vagy ha nem, akkor nagyon szar kapcsolatuk van, hogy egy idegen nő ennyivel fel tudja borítani.

Én is ezt akarnám a barátomtól, h szóljon ha tapasztal valamit. De ha ti leszarjátok h mit csinál a párotok, meg nem akarjátok tudatni a barátaitokkal hogy milyen kapcsolatban vannak, az kemény. Én nekem van felelősségérzetem.

2021. aug. 10. 11:35
 6/24 anonim ***** válasza:
29%
Ha egyszer abbahagyta, akkor ne szólj. Az, hogy "tuti másnak is írt" ez a te véleményed, nincs rá bizonyítékod. Ha most széttúrod ezzel a házasságukat, akkor boldog lennél?
2021. aug. 10. 11:37
 7/24 anonim ***** válasza:
80%

Én elmondanám neki. Az egy jó opció lehet, hogy ráírsz a feleségre és mivel ismered régebbről, ezért azzal kezded, hogy eszedbe jutott, mert a napokban rád írt a férje dumálni és mizu velük.. ;)

Így mégsem olyan direkt de mégis a tudomására hozod!

N

2021. aug. 10. 12:27
 8/24 A kérdező kommentje:

Nem egyszerű döntés.

Az exférjemből indulok ki, hogy nem csak 1 nője volt. Ezért gyanítom hogy másoknak is ír.

Ezt akarom megelőzni hogy ő is ugyanúgy járjon..

Viszont lehet csak feszültséget csinálok

2021. aug. 10. 12:48
 9/24 anonim ***** válasza:
45%
Olvasd el Ibsen: Vadkacsa c. színdarabját.
2021. aug. 10. 13:11
 10/24 anonim ***** válasza:
75%

Emiatt még nem szólnék senkinek,majd a végén még téged fog le ribizni,

meglátod.Nem kell mások életébe beavatkozni, emiatt meg főleg nem.

2021. aug. 10. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!