Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam a feleségnek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a feleségnek vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

A napokban elkezdett írogatni egy férfi messengeren. Hogx vagy, mit csinálsz, korán ébredtél..

Nem válaszoltam neki, de nagypn bosszantott hogy nem fejezi be, így aztán kiosztottam hogy szégyellje magát, meg inkább a házasságával foglalkozzon, mint más nőkkel. Becsülje meg a feleségèt. Azt válaszolta hogy többet nem fog írni.

De a bibi az, hogy a feleséggel jóban voltam, régebben együtt dolgoztunk. Most sem vagyunk rosszban, csak nagyon ritkán beszélünk.

Nos. Én is a hűtlen férjem miatt váltam el.

Nem akarom hogy őt is érje ilyen dolog.

Vszínű ha a férj nekem írogatott akkor más nőknek is.

A kérdésem az hogy szóljak-e a feleségnek. Mutassam meg az üzenetet, mert tuti nem csak nekem írt. Én örültem volna neki annak idején ha vki szól. Nem szenvedek éveket.

Vagy. En leszek a rossz, félreérti a feleség

Esetleg hagyjam az egészet?

Ti mit tennétek?

2021. aug. 10. 10:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%
Ha mély beszélgetésbe kerültök a férjjel, akkor elmondhatod neki. De ha csak úgy ráírsz, akkor a férj ki fogja magyarázni, és addig csűri-csavarja a sztorit, hogy te fogsz belőle rosszul kijönni, és úgy fog lejönni, hogy Te akarod szándékosan tönkretenni a kapcsolatukat.
2021. aug. 11. 18:35
 22/24 anonim ***** válasza:
34%
*beszélgetésbe kerültök a FELESÉGGEL
2021. aug. 11. 18:36
 23/24 anonim ***** válasza:
59%
Nem szólnék. Lehet hogy elsőre a férjének hinne és lehet hogy te lennél a ribi. Úgy is lebukik vhogy.
2021. aug. 11. 23:47
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem biztos, hogy ír másnak. Ezt te nem tudhatod.

Ha a barátnőm bunkó velem, akkor az egyik lány ismerősömnek szoktam írni. 10 éve ismerem, de semmi nem történt közöttük, pedig gyakran írunk egymásnak. Csak jól esik úgy beszélni egy nővel, hogy normálisan válaszol. (Tetszik nekem, nagyon is. Tudom, hogy én is jó vagyok nála. De ennyi.

2021. aug. 17. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!