Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtetek legjobb barátnőtök,barátnőtök vagy munkatársnőtök esetleg nővéretek,húgotok férjével,barátjával?
Nem vagyok gerinctelen, szóval nem tenném meg ezt senkivel.
Bár a nővéremnek nincs, és nem is volt se pasija, se férje, szóval alkalmam se lett volna, de mindegy is, mert ha lenne akkor sem csinálnám.
A barátnőim pasijai/ férjei még csak nem is tetszettek soha🤣 teljesen más az ízlésünk.
A férjem baráti köréből viszont már próbálkozott a férjemnél egy csaj akivel amúgy jóban voltam- addig. Ezért sem tartjuk már vele a kapcsolatot.
38/n
Nem.
Alapból bunkóság lenne. A másik pedig, hogyha az utolsó férfi egyedek lennének a Földön, akkor sem kellenének. Eleget tudok róluk, jellemtelen kis papucsok. Külsőre meg kivénhedt fejű, lufi hasú korcsok. Van amelyiknek nagyobb csöcsei vannak, mint az asszonynak.
Barátnőm 2 exével is dugtam már, mindkettőről tudott, nem volt belőle probléma hiszen a szakítás után történt, utána ki is veséztük az adott pasit, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak vele az ágyban.
N
#9 az én barátnőm megcsalta az exét, de mivel az exe nekem kollégám is volt, beszélgettem vele, megittunk egy kólát, vígasztaltam.
Barátnőm erre úgy berágott rám, hogy mi az, hogy beszélgetni merek vele, ebből tuti több is lesz, és elküldött engem melegebbre... Nem értem miért zavarta volna mégha tegyük fel össze is jöttem volna vele, hiszen egyrészt exe, másrészt ő kúrt félre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!