Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lefeküdtetek legjobb barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtetek legjobb barátnőtök,barátnőtök vagy munkatársnőtök esetleg nővéretek,húgotok férjével,barátjával?

Figyelt kérdés
nőktől kérdezem,volt olyan helyzet,alkalom hogy lefeküdtetek legjobb barátnőtök,barátnőtök vagy munkatársnőtök esetleg nővéretek,húgotok férjével,barátjával? ha igen milyen volt vele? vagy volt olyan hogy csak tetszett a barátjuk férjük és titokban kívántátok?

#párkapcsolat #megcsalás #megkívánás #barátnő férje #munkatársnő férje #testvér férje
nov. 26. 22:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőd csalta meg akkor végképp nemis értem.

Én ezeket mind még azelőtt hogy lefeküdtem volna barátnőm exeivel megbeszéltem vele, mivel EX volt, őt ez hidegen hagyta, hiszen a barátságunkra semmilyen hatással nem volt, lett egy plusz beszédtémánk és ennyi.

Ha ellenezte volna, hogy szexeljek az exeivel, akkor valószínű nem tettem volna meg.

9 voltam

nov. 27. 16:15
 12/28 anonim ***** válasza:
11# semmi nem történt köztem és az exe között, csak már előre kombinált
nov. 27. 18:00
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
7. 43 lesz 1 hónap múlva.
nov. 27. 19:53
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
12. Teljesen mindegy. Ha ex akkor semmi alapja reklamálni, úgy meg pláne nem, hogy ő kefélt félre.
nov. 27. 19:56
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

Én 40 leszek😊

Szívesen megismerném

7es vagyok

nov. 27. 20:45
 16/28 anonim ***** válasza:
75%
15. Sajnálom, ő nem akar párkapcsolatot. Ha akarna már lett volna neki.
nov. 27. 21:27
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Lazát sem?😊

nov. 27. 23:23
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan nőt, aki megtette. Elszerette a vele egy irodában, szemben ülő kolléganője pasiját. Aztán gyorsan össze is költöztek és gyerek is lett (a sorrendre már nem emlékszem), a nő pedig átkérette magát egy másik munkavégzési helyszínre, hogy ne kelljen a kolléganővel találkoznia, mert az már kínos volt neki. Ja, a gyerek pedig a nő akkori férje nevét kapta, mert bár külön éltek, még házasok voltak. Természetesen már az elszeretett pasival sincs együtt.

Ha nem ő maga mesélte volna el nekem, sosem hittem volna el, hogy ilyesmi megtörténhet.

nov. 30. 14:21
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alapvetően szentség a párkapcsolat, de ha nem lenne az, akkor is irtóznak vmi közeli barát, rokon, ismerős péniszsógornője lenni (tudatosan, mert nyilván amit mondanak el, arról nem tudhatok). Szóval duplán nem.
dec. 7. 14:22
 20/28 anonim ***** válasza:

Az összessel

Chuck

dec. 7. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!