Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtetek legjobb barátnőtök,barátnőtök vagy munkatársnőtök esetleg nővéretek,húgotok férjével,barátjával?
Ha a barátnőd csalta meg akkor végképp nemis értem.
Én ezeket mind még azelőtt hogy lefeküdtem volna barátnőm exeivel megbeszéltem vele, mivel EX volt, őt ez hidegen hagyta, hiszen a barátságunkra semmilyen hatással nem volt, lett egy plusz beszédtémánk és ennyi.
Ha ellenezte volna, hogy szexeljek az exeivel, akkor valószínű nem tettem volna meg.
9 voltam
Én 40 leszek😊
Szívesen megismerném
7es vagyok
Ismerek olyan nőt, aki megtette. Elszerette a vele egy irodában, szemben ülő kolléganője pasiját. Aztán gyorsan össze is költöztek és gyerek is lett (a sorrendre már nem emlékszem), a nő pedig átkérette magát egy másik munkavégzési helyszínre, hogy ne kelljen a kolléganővel találkoznia, mert az már kínos volt neki. Ja, a gyerek pedig a nő akkori férje nevét kapta, mert bár külön éltek, még házasok voltak. Természetesen már az elszeretett pasival sincs együtt.
Ha nem ő maga mesélte volna el nekem, sosem hittem volna el, hogy ilyesmi megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!