Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderül, hogy a szeretőd nem csak a feleségét/ férjét, hanem téged is megcsal a legjobb barátnőddel/ haveroddal?!
Szépen sutyiban vele is találkozgat, csapatépítő hétvégén meg együtt táncolnak, flörtölnek, k..nek.
Utána hazajön hozzád, mintha mi sem történt volna…. A feleség meg otthon neveli a gyereket… és nem sejt semmit…
(Nem lennék ilyen helyzetben sohasem.)
Valószínűleg a falba verném a fejem, hogy lehettem olyan debil, hogy foglalt fasszal másztam ágyba.
Van baj, azt hiszem🤣
Én úgy jártam anno, hogy az exférjem kidobott a szeretőjéért, de még párszor összejártunk, szóval tulajdonképpen velem (még a feleségével) csalta az új nőjét😂
Én azt mondom, aki ennyire gerinctelen pusztulat, az ott rohadjon meg, ahol van.
Pár alkalom után már nekem volt ciki, hogy utána meg mit össze hazudozik a nőjének, éppen merre jár, már nem is sikerült felizgulnom a társaságában. Ez volt az a pont, ahol végleg elengedtem, mindenhogyan. Szuper érzés volt.
Őszintén szólva nem értem azokat az embereket akik szeretői kapcsolatban vannak, vagy csak inkább viszonyban, és különböző dolgokat állítanak egymás elé, tehát szabályokat fektetnek le, meg....konkrétan mi zajlik le a nők fejében ilyenkor, hogy a pasi megigéri a szeretőnek, hogy csak vele, a nő nem gondol bele, hogy ha atbssza a feleségét, akkor őt miért ne bszná át?
Isten óvjon minden embert a nők naívságától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!