Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a legjobb barátoddal/barátnőddel ugyanabba az illetőbe szeretnétek bele, akkor mit tennétek?
Már az elején tetszik mindkettőtöknek, de amíg nincs semmi, addig nem is vagytok féltékenyek rá.
De mi van akkor ha az egyik összejön a kiszemelttel?
Nyilván a másiknak nagyon rosszul esne, de mit lehet tenni? Ezért felbontani egy barátságot?
Esetleg ha ilyen már megtörtént valakivel ..szívesen meghallgatom, hogy mi történt, mi lett a "vége" a történetnek, vagy hogy törődött bele a másik, vagy épp te.
Nekem barátnőm párja jött be anno, egy egyetemre jártunk. Mivel nem volt kölcsönös, ezért én csak legeltettem a szemem (egek, de jó pasi még mindig! :D), viszont köztük láthatóan megvolt a szikra az elejétől (pedig barátnőmnek akkor volt párja). Mikor összejöttek, az mindenkiből olyan "na végre" érzést váltott ki a társaságban.
Mostanra eltelt 5 év, még mindig a baráti társaság részei mindketten, én sem vagyok féltékeny, mert ők bizony összeillenek, szóval ez így történt jól. Nekem meg van párom mostanra, aki kevésbé "szexi" külső szemlélőnek, mint az adott srác, de én meg őt imádom. :)
Az elején rosszul fogalmaztam, szóval nyilván akkor még nem volt a párja, csak egy srác a társaságból, mostanra lett az :D
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!