Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok ha a legjobb barátotok megcsalna a barátnőddel?
volt ilyen... átplasztikáztam a barátom arcát, a csajomat meg dobtam, és nevetség tárgyává tettem a suliban, annyira, hogy pár hónappal később már nem bírta és átment másik iskolába.
Addig én romantikus alak voltam, de ez átváltoztatott, és már egy bunkó paraszt lettem. De ezt szeretik a csajok, nem tehetek róla.
A barátnőd szerintem fontosabb ha szeretted. A barátod meg a legjobb barátod volt aki ott volt ha kellett.
DE! Mind a kettő átb@szott a hátad bögött és a hátad mögött b@sztak és ki tudja mióta tart ez csak ők jó színészek voltak te meg vak.
Én ezt tenném: meghívnám mind a kettőt magamhoz, és elmondanám nekik, hogy nagyon örülök, te hülye rib@nc és te roh@dt f@szfej barátom hogy a hátam mögött b@sztatok.
Szóval fogd a csajt és húzzatok innen a büdös f@szba és vissza se gyertek soha. És örüljetek, hogy ennyivel megússzátok. Remélem megszívjátok ugyanígy...
Keress új barátot és barátnőt magadnak.
Bár nem nagyon értem, hogy miért a barátod csalt meg a barátnőddel...Amúgy, ha így áll a helyzet, akkor nem a barátom többé, hiszen nem tudja tiszteletben tartani a magánéletemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!