Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha egyik legjobb barátnőtök akarna összejönni az exetekkel?
Figyelt kérdés
Engem ez így picit rosszul érint..:(
16/L
2010. nov. 21. 13:43
1/10 anonim válasza:
De megtiltani úgysem tilthatod meg nekik.
2/10 anonim válasza:
Hát, elég furcsa lenne. Van egy rakás exém, de még sosem gondoltam rájuk úgy, hogy össze lehet velük jönni.
3/10 anonim válasza:
Szia mondjuk én már 6b éve élek lassan kapcsolatban előtte akik voltak 2.3 komoly kapcsolatom hogy most. vmelyik barátnőm vagy ismerösőm összejönne vele hát áldásom rájuk!Abban az esetben esne rosszul egy kicsit ha mondjuk szakitás után 2 hét mulva már össze jöttek volna
4/10 A kérdező kommentje:
mi úgy egy hónapja szakítottunk, amiatt, mert megcsalt.
végül is nem is bánom,de azért ez mégis rosszul érint, hogy az, akit a legjobb barátnőmnek hittem,és tud az exemről pár dolgot, mivel majdnem mindent elmondtam neki, ami kettőnk közt történt,még ezek után is össze jönne vele...
Sőőt! még rákérdezett, hogy ugy-e engem nem zavarna? Hát mit mondhattam volna? Meg kellene tiltatom? Ha erre magától nem jön rá..
2010. nov. 21. 14:30
5/10 anonim válasza:
Én nem bírnám elviselni. Mondjuk szerencsére barátnőm is hasonló elveket vall ilyen ügyekben. Ha egyikünknek volt köze egy fiúhoz, az a másiknak természetesen tabu, a bugyinkat sem szoktuk cserélgetni.
6/10 anonim válasza:
Nem zavar ha az exemet más csajjal látom..Anyukám arra tanított hogy a megunt játékaimat adjam a rászorulóknak :)
7/10 anonim válasza:
Az engem sem, ha más lánnyal, de a legjobb barátnőmet testvérként szeretem, az azért más...
8/10 A kérdező kommentje:
ezzel én is ugyan így vagyok utolsó válaszoló...
hogy ennél picit jobban megbíztam a legjobb barátnőmben,meg többre tartottam őt,minthogy ilyesmit tegyen..
2010. nov. 22. 16:24
9/10 anonim válasza:
Sztemp már semmi közöd ahoz a pasihoz..már nem szólhatsz bele mit csinál:D
10/10 anonim válasza:
Megcsalt? Akkor úgy kell a barátnődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!