Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha az egyik legjobb barátnőddel csal meg a párotok?
Na szóval, a barátommal 2 hónap és 8 napja voltunk együtt, de egyik legjobb barátnőmmel megcsalt.. Mindketten azt hazudták, hogy nem a lány volt az akivel megcsalt, de végülis kiderült,hogy de.. A lány mindig azt mondta, hogy az ilyet utálja meg ő sose tenne ilyet, volt barátom meg azt mondogatta, hogy ha tetszene neki más akkor nem csalna meg, hanem egyből szakítana meg nincs okom féltékenynek lenni és úgyse csalnak meg,de hát mégis megtörtént.. És mégcsak részeg sem volt egyik sem..
de mindkettőben csalódtam.. Úgy érzem megaláztak, de a srácot még mindig szeretem, hiába szakítottam vele.. Szerintetek?!
Nem lehet, hogy kamu?
Ennyire gerinctelen emberek tuti nincsenek...
Ha meg igaz, akkor kérj tanácsot egy molylepkétől, az is valszeg okosabb nálad, hogy ezen gondolkozol. Rögtön szakítasz, kapcsolatot mrgszakítod, és kész. Mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!