Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te odaadnád a barátnőddel közösen vásárolt tv-d a barátnőd legjobb barátnőjének? Neki elromlott, de nincs pénze újra, de ezért nekünk meg venni kell újat. (A mostani 2 éves. )
nem vagyok szeretet szolgálat, ha nincs szükségem valamire akkor azt odaadnám másnak, DE nem vennék újat csak azért, mert más épp rászorul...itt nem pár ezer forintról van szó, akkor mindenkinek osszam szét a cuccaim akiknek épp szüksége van rá és vegyek újat?
nekem is kb 2 éves a TV-m, de ettől még nincs vele semmi gond, nem is tervezem eladni/lecserélni, így biztos nem adnám oda másnak, még pénzért sem, mert szükségem van rá...
24F
Számomra életszerűtlen a helyzet, soha nem tapasztaltam még olyat, a baráti körömben sem, hogy a barátnő kötelessége lenne "gondoskodni" arról, hogy a rosszabb anyagi helyzetben lévő barátnőjének mindene meglegyen. Ha a barátnőmnek elromlana valamije és nem lenne pénze újra, akkor mondjuk adnék neki kölcsön, ha megtehetem, de még ezt sem érezném barátnői kötelességemnek. Kb. a saját gyerekem az a kategória, akinek oda tudnám adni bármilyen ingóságomat, amire még szükségem lenne...
De ha még nincs is szükségem valamire, KÖZÖS dolgot akkor sem adnék oda a párom tudta és beleegyezése nélkül másnak.
Nem. Nem adnám.
Esetleg ha minden kép akarunk újat venni, akkor is eladnám "méltányos" áron neki. De ha nem akarunk újat venni, akkor nem. És ha ruhái nem lesznek, akkor meg adjuk oda neki a mienk?
A tv amúgy sem egy létfontosságú dolog az életben, szóval szépen össze lehet rá gyűjteni a pénzt. Vagy venni áruhitelre, mint minden más ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!